Tranzacţii în timp real la Volksbank

2Comentarii
Tranzacţii în timp real la Volksbank
ORADEA - Volksbank România a lansat o nouă aplicaţie de Internet banking – VB Direct. „Serviciul oferă clienţilor persoane fizice sau juridice un nivel ridicat de securitate, permiţând autentificarea clientului prin intermediul unui cod generat în mod automat de către dispozitivul Token”, ne-a informat Horaţiu Vereş, branch manager la Sucursala Oradea de pe B-dul Decebal a Volksbank.

Comparativ cu versiunea precedentă, noul serviciu permite efectuarea de tranzacţii on-line în timp real, 24 de ore din 24, şapte zile pe săptămână.

Noua aplicaţie îmbunătăţeşte managementul cash flow-ului zilnic al clientului şi permite efectuarea plăţilor în lei, indiferent de beneficiar, plăţilor în valută, schimburilor valutare la curs fix sau negociat, constituirea/denunţarea de depozite vizualizarea extraselor de cont curent, etc.

 

Avantaje şi costuri

 

Astfel, clientul beneficiază avantaje ca: economia de timp (nu trebuie să se deplaseze la bancă), diversitatea operaţiunilor, costuri de tranzacţie mai mici cu până la 50% decât la ghişeele băncii, securitatea sporită a tranzacţiilor, accesibilitate şi disponibilitate non stop.

Taxa lunară de administrare este de 7 euro/lună pentru persoanele fizice şi 9 euro/lună pentru persoanele juridice. Comisionul pentru tranzacţiile între clienţii băncii este 0. Tranzacţiile interbancare în valută sunt taxate cu 0,1%, min. 15 euro. Tranzacţiile interbancare în RON se taxează cu 3 RON pentru sume mai mici de 10.000 RON, 5 RON pentru tranzacţii între 10.000 – 50.000 RON şi 17 RON pentru tranzacţii de peste 50.000 RON.

 

Dan Birta2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor