Tratamentul cu laser fracționat CO2RE, unic în Oradea, acum disponibil la Hyperclinica MedLife!

Tratamentul cu laser fracționat CO2RE, unic în Oradea, acum disponibil la Hyperclinica MedLife!
Îmbătrânirea cutanată, laxitatea pielii și cicatricile post acnee sunt probleme cu care se confruntă numeroși pacienți, chiar și după ce acneea a fost vindecată.

Tratamentul acestor afecțiuni este acum disponibil la Hyperclinica MedLife Oradea, prin doamna doctor Amalia Cheregi – medic specialist cu competențe în Dermatoscopie / Videodermatoscopie (Fotofinder), chirurgie dermatologică (clasică sau laser), laser terapie (laser CO2, lasere vasculare – Nd Yag, PDL, laser QS, laser pico epilare definitivă), estetică dermatologică și remodelare corporală.

CO2RE reprezintă cea mai nouă și complexă platformă cu laser fracțional de la Syneron Candela, concepută pentru a oferi soluții eficiente pentru rejuvenarea facială, a cicatricilor cutanate sau a vergeturilor, tratarea ridurilor și a laxității cutanate.

Această platformă laser este structurată pe 3 module:

CO2RE Estetic – destinat cicatricilor post acneice, rejuvenării faciale, tratării laxității tegumentare, reducerii ridurilor, cicatricilor, porilor și în tratarea hiperpigmentărilor.

CO2RE Chirurgical – utilizat pentru incizii și excizii cutanate cu laserul (nevi pigmentari, papiloame virale, keratoze seboreice, hiperplazii glande sebacee, chiste epidermoide)

CO2RE Intima – creat pentru rejuvenarea vaginală internă și externă, labioplastie, tratamentul unor patologii din sfera genitală.

CO2RE este un laser fracțional CO2, excelent pentru reîntinerire și tratament cicatrici post acnee. Este unul dintre puținele tipuri de lasere CO2 din lume, care folosește tehnologia super/ultrapuls. Cu ajutorul acestei tehnologii, căldura este aplicată mult mai rapid la nivelul pielii, crescând siguranța procedurii și scăzând timpul de recuperare.

Tratamentul se efectuează în urma unui consult prealabil, pentru a putea stabili indicația terapeutică, detalii legate de recuperare și îngrijirea zonei/zonelor tratate ulterior.

Rezultatele sunt semnificative de la prima ședință; ele sunt evidente abia la câteva săptămâni după ședință și maxime la 3-6 luni după ședință. Odată instalate, rezultatele se mențin pe termen lung.

Te așteptăm, așadar, cu un tratament personalizat pentru cicatricile post acnee și rejuvenare facială, pentru ca tenul tău să arate mai bine ca niciodată!

Pentru programări, apelează cu încredere 0259 960

Advertorial! Hb: 150187