Tratative în impas cu Astra

4Comentarii
Lukacs Raymond
Lukacs Raymond
Lukacs şi Bucur au fost trataţi cu indiferenţă de oficialii clubului ploieştean.

Fotbaliştii Lukacs Raymond şi Cătălin Bucur au plecat luni spre Ploieşti, unde astăzi urmau să efectueze vizita medicală şi să-şi negocieze contractele cu Astra. După un drum istovitor cu maşina, cei doi însoţiţi de agenţii care îi reprezintă, au ajuns în Ploieşti aproape de miezul nopţii, fiind aşteptaţi de un oficial al Astrei. S-au cazat la hotel, iar azii la ora 10 urmau să facă unele teste medicale. De aici lucrurile au luat o întorsătură nebănuită. „Nu am mai primit nici un semn de la oficialii Astrei. Tot am aşteptat, dar nu ne-a mai băgat nimeni în seamă. După câteva ore de aşteptare am decis să fac cale-n întoarsă spre Oradea. Sincer, nu mă aşteptam să fiu tratat aşa. Nu ştiu ce se va întâmpla în continuare legat de transferul la Astra. Dacă mă mai vor să vină la Oradea. Vedem în zilele următoare”, a povestit Lukacs, care în jurul orei 13:30 a pornit spre Oradea.

Incertitudine

Versiunea jucătorului este susţinută de impresarul Adrian Alexandrescu, care îl reprezintă pe Cătălin Bucur. „De la Oradea ne-am înţeles clar că jucătorii nu vor susţine probe de joc, ci vor efectua vizita medicală şi apoi îşi vor negocia contractele. Luni ne-au anunţat să fim neaparat marţi dimineaţa la Ploieşti. Am ajuns, dar marţi nu s-a mai interesat nimeni de noi. Nu ne-a mai răspuns nici la telefon Marcel Iancu. Abia după ce am plecat din Ploieşti, eu la Bucureşti, iar Bucur spre casă, ne-a sunat şi tot el era supărat. Nu a procedat corect, mai ales că Bucur venise cu bagajele, dornic să rămână. Noi suntem dispuşi în continuare la discuţii, dar jucătorul să fie tratat cum trebuie”, a explicat Alexandrescu.

Nici lui Cătălin Bucur nu i-a picat bine atitudinea oficialilor Astrei. „Ne-am înţeles într-un fel la Oradea, dar acolo lucurile au stat altfel. De marţi au mutat vizita medicală pe joi sau vineri. Pentru ce să mai fi stat? Mă întorc acasă şi o să văd ce fac. Am o hârtie din partea FC Bihor că mă pot antrena cu orice echipă”, a afirmat Bucur, care mai este sub contract cu FC Bihor până în această vară.

Teodor Biris

Lukacs face paşi spre Astra Ploieşti4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor