Trebuie sa depuna formulare la APIA

De Simona Albinaru
Cereri depuse la APIA
Cereri depuse la APIA
Beneficiarii măsurilor de reconversie/restructurare a plantaţiilor viticole şi defrişare a plantaţiilor viticole şi ai măsurii 215 – Bunăstarea animalelor au obligaţia de a completa formularul tip de Cerere unică de plată pe suprafaţă în perioada 01.03.2013 – 15.05.2013, indiferent dacă solicită plăţi directe sau nu, pentru toate suprafeţele agricole ale exploataţiei.

Nedepunerea de către beneficiarii măsurilor de reconversie /restructurare a plantaţiilor viticole şi defrişare a plantaţiilor viticole şi ai Măsurii 215 – Bunăstarea animalelor a formularului-tip de Cerere unică de plată pe suprafaţă în termenul amintit mai sus şi nerespectarea cerinţelor de ecocondiţionalitate determină aplicarea de sancţiuni.

„Recomandăm beneficiarilor măsurilor mai sus amintite să depună formularele tip în termenele legale pentru a evita aplicarea sancţiunilor. De asemenea, reaminitim tuturor fermierilor că în perioada 1 marie – 15 mai pot depune fără penalităţi cererea unică de plată pe suprafaţă”, a precizat Florian Pavel, directorul APIA Bihor.

Recomandări

Pentru a evita aglomeraţia, reprezentanţii APIA Bihor recomandă fermierilor să respecte programările făcute de APIA. Fermierii care nu au primit invitaţia cu programarea datei de prezentare la APIA dar utilizează teren şi vor să depună cererea unică pe suprafaţă se pot adresa centrului local respectiv centrului judeţean în orice zi lucrătoare în cadrul perioadei de depunere a cererilor.

Informaţii despre campania de preluare a cererilor pentru plata unică pe suprafaţă în 2013 puteţi obţine de la Centrul local unde sunt arondaţi, de la primării ori la Centrul Judeţean al APIA Bihor la numărul de telefon 0259-415451.

 

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !