Trebuie să solicite anual viza de mediu

De Simona Drimbău
Sanda Mercea
Sanda Mercea
Pentru derularea procedurii de aplicare a vizei anuale nu se percep taxe sau tarife.

Titularii, respectiv deținătorii de autorizații de mediu/autorizații integrate de mediu, sunt informaţi cu privire la apariția Ordinului nr. 1.171/05.11.2018 privind aprobarea procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizaţiei de mediu şi autorizaţiei integrate de mediu. Noul ordin a fost publicat în Monitorul Oficial al României – Partea I nr. 967/15.11.2018.

Conform Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bihor, prezenta procedură reglementează condițiile de solicitare, de aplicare sau de respingere a vizei anuale a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu, în acord cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 195/2005 din 22 decembrie 2005 privind protecţia mediului, aprobată prin Legea nr. 265/2006 cu modificările și completările ulterioare.

Având în vedere faptul că autorizaţia de mediu şi autorizaţia integrată de mediu îşi păstrează valabilitatea pe toată perioada în care beneficiarii lor obţin viza anuală, toți titularii/deținătorii de autorizații de mediu/autorizații integrate de mediu trebuie să solicite viza anuală la Agenția pentru Protecția Mediului Bihor în fiecare an, cu minim 60 de zile înainte de ziua și luna în care a fost emisă autorizația de mediu sau autorizația integrată de mediu.

„Precizăm că pentru derularea procedurii de aplicare a vizei anuale nu se percep taxe sau tarife”, a precizat directorul APM Bihor, Sanda Mercea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !