Trei absolvenți de 10 la Colegiul Tehnic Vadu Crișului

Trei absolvenți de 10 la Colegiul Tehnic Vadu Crișului
© Foto: I. H.
Joi a avut loc cursul festiv pentru absolvenții Colegiului Tehnic nr.1 Vadu Crisului. Emoționați şi purtând în suflet speranța unui nou început, cei 57 de tineri au răspuns prezent în fața părinților şi a dascălilor, în ultima lor zi de liceu .

„Ne aflăm în fața unui moment deosebit, în care o nouă promoție de absolvenți ai Colegiului nostru, finalizează studiile liceale”, a spus în cuvântul de deschidere prof. Malai Florin Olimpiu, directorul unității de invatamant.

„Să aveți încredere în voi și să fiți convinși că ce a-ți realizat până acum înseamnă enorm și trebuie să vă dea încredere depline în puterile voastre. Este un moment încărcat de emoții profunde, atât din partea absolvenților cât și a cadrelor didactice, a tuturor invitaților, în mod deosebit a părinților care participă la acest eveniment, a spus în salutul său Ioan Tinc”, directorul adjunc al Colegiului.

„Este momentul în care absolvenții colegiului nostru încheie una dintre cele mai frumoase etape de viața-licelui”, a spus printre altele directorul. Vă leagă amintiri frumoase ale unor momente care vor rămâne momente unice în viața voastră.V-au adus împreună entuziasmul tinereții fără bătrânețe și dorința de a învăța pentru devenirea voastră. V-ați format frumos și iată-va astăzi absolvenți.Suntem mândri de voi!”

absolvire-vadu-crisului Foto: I.H. ©

După salutul lui Maier Zoltan, care le-a urat tinerilor succes în viată, cei prezenți au fost salutați și de către primarul Cosma Dorel. A urmat apoi salutul celor trei diriginți-profesorii Hodișan Carmen, Miere Călin și Bodea Bogdan-salutul reprezentanților claselor terminale, s-a dat citire catalogului claselor și au fost premiați cei mai buni absolvenți.

Din cei 57 de elevi trei au terminat cu nota 10 pe linie: Suciu Mălina, Popoviciu Mariana și Monea Marius, din clasa a XII Economic.

Foto: I.H. Foto: I.H. ©

Si-au luat ramas bun și elevii din clasa a XI-a.În această atmosferă de respect profund față de educație, reprezentanții claselor a XI-a au primit „Cheia Colegiului Tehnic”.

Ioan Hasas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !