Trei ani de şantier la „Gojdu”

Trei ani de şantier la „Gojdu”
Colegiul National „Emanuil Gojdu” este prima unitate de învatamânt din Oradea care beneficiaza masiv de atentia si de finantele Primariei, conform unui program de reabilitare propus de Primarie.

Astfel, din 2006 si pâna în 2008 inclusiv se estimeaza ca nu mai putin de 44 de miliarde lei, bani proveniti exclusiv de la bugetul orasului, vor fi pompati în santierele necesare pentru reabilitatea imobiliului, ne informeaza conducerea Directiei Patrimoniu din Primarie.
Planul pentru lucrarile de la „E. Gojdu”, asa cum a fost el întocmit de functionarii Directiei Patrimoniu, prevede pentru anul acesta un buget de peste 10 miliarde de lei, bani ce ar trebui cheltuiti pe tencuielile subsolurilor corpurilor A si B si pe reabilitarea retelelor exterioare, reparatii capitale la fatada dinspre Crisul Repede, precum si studiul de fezabilitate si proiectul de executie al salii de sport.


Ridicarea efectiva a acestui obiectiv este programata pentru anii 2007 si 2008, valoarea estimata fiind de 23 miliarde de lei noi. Pentru acelasi interval sunt prevazute lucrari pentru reabilitarea fatadei principale si a fatadelor care dau spre curtea interioara, reparatii capitale la retelele electrice si amenajarea de sali de clasa.

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !