Trei luni de şantier în zona Gării Oradea

28Comentarii
Trei luni de şantier în zona Gării Oradea
Societatea Drumuri Orăşeneşti în asociere cu Proexco SRL a primit lucrarea de reamenajare a Pieţei Bucureşti, în urma unei licitaţii la care a concurat cu Selina SRL în asociere cu Aquacons SRL.

În contul a 1.721.540 lei, fără TVA, câştigătoarea se angajează să amenajeze locuri de parcare, să refacă asfaltul dintre liniile de tramvai şi Gară, să repare pasajul subteran, precum şi trotuarul din faţa Gării. În contul aceleiaşi lucrări se construiesc două giraţii – una în intersecţia cu strada Berzei iar cealaltă în intersecţia cu strada Săvineştilor, se amenajează spaţiile verzi şi va se reface iluminatul public.Termenul de execuţie a lucrărilor este de 90 de zile de la data predării amplasamentului. „După modernizarea Pieţei Bucureşti, Primaria Oradea are în vedere amenajarea, pe partea dreaptă imediat după Gară, a unei autogări mici, care să facă posibilă preluarea cu mijloacele de transport a călătorilor care vin din Gară”, propune primarul Ilie Bolojan.

Deschiderea ofertelor a avut loc în data de 16 noiembrie iar criteriul de atribuire a lucrării a fost preţul cel mai scăzut. Drumuri Orăşeneşti a câştigat oferind un preţ cu 219.187 lei mai puţin.

Cristina Ghilea

Rasar giratii si în Piata Bucuresti

Taguri:


28Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor