Trei orădeni fac spectacol la „Uite cine dansează”

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Alexandru Lungu și coregrafii Emil Rengle și Andrei Mangra se numără printre participanții show-ului de televiziune „Uite cine dansează”.
Scris de Demian - Alexandru Lungu și coregrafii Emil Rengle și Andrei Mangra se numără printre participanții show-ului de televiziune „Uite cine dansează”.

Luni seara a avut loc prima ediție a concursului difuzat de ProTV și prezenat de Mihaelea Rădulescu și Cabral. 12 perechi s-au aliniat la startul concursului, trei dintre ele având în componență orădeni: Alexandru Lungu și Raluca Netca, Rona Hartner și Andrei Mangra, și Dana Budeanu și Emil Rengle.

Orădenii, în top

„Muntele” Bihorului s-a ales cu o noua poreclă din partea prezentatoarei Mihaela Rădulescu, aceasta numindu-l Alexandru „Fulgu”. Cei patru jurati, Andreea Marin, Mihai Petre, Florin Calinescu si Gigi Căciuleanu au fost impresionați de prestația luptătorului de MMA și i-au oferit cele mai mari note din prima ediție.

Mihai Petre i-a comparat pe cei doi cu personajele „frumoasa și bestia”, în timp ce Gigi Căciuleanu a spus despre ei că „Au fost soarele și luna, un cuplu care se completează perfect”. Florin Călinescu s-a rezumat la un singur cuvânt pentru a descrie prestația lui Sandu și Raluca: „excepțional”.
Cei doi au adunat un total de 31 de puncte și au ocupat primul loc la finalul primei ediții, la egalitate de puncte cu perechea formată din coregraful orădean Andrei Mangra și Rona Hartner.

Rona Hartner și Andrei Mangra

Andrei Mangra are 25 de ani si cea mai mare pasiune pentru el este dansul sportiv, pasiune preluata de la mama sa, care este antrenor de dans. A castigat locuri importante la competitii internationale, a dansat la Los Angeles pentru o companie americana si a reprezentat Germania la diferite concursuri. Este foarte pozitiv, energic, sensibil la rautati, determinat, prietenos, iubitor si intelegator. La Uite cine danseaza!, vrea sa arate cine este si ce poate.

Gigi Căciulescu a apreciat prestația perechii spunând despre Andrei că este „un partener foarte fiabil”. Florin Călinescu a spus că cei doi au ridicat ștacheta destul de sus, în timp ce Andreea Marin le-a transmis:„Îmi place pasiunea ta, chiar dacă au existat stângăcii, compensați prin expresie”.  Mihai Petre a concluzionat: „sunteți una dintre cele mai bune perechi din seara asta”.

Dana Budeanu și Emil Rengle 

Pentru Emil Rengle dansul este mijlocul perfect prin care isi exprima caracterul mai nonconformist. A studiat Arta Coregrafica la UNATC, s-a perfectionat in America alaturi de Sheryl Murakami, coregrafa cantaretei Beyonce, a facut coregrafii pentru nenumarati artisti autohtoni si a calatorit in toata lumea cu INNA, Alexandra Stan si Fly Project. Acum face acelasi lucru cu proiectul sau personal, in care canta si danseaza. Scopul sau este ca fiecare om sa accepte ca suntem diferiti si sa creada fiecare ca acest lucru ne poate face sa stralucim.

Andreea Marin a apreciat „energia pură” care au reușit să o transmită, însă Mihai Petre a fost mai dur: „mi-ar fi plăcut să văd doi oameni dansând, nu executând niște mișcări”. Cei doi au totalizat 26 de puncte și s-au clasat pe locul

Perechile de show-ul „Uite cine dansează”

Dana Budeanu si Emil Rengle, Oana Zavoranu si Dani Dobre, Liviu Teodorescu si Marica Derdene, Lili Sandu si Iulian Turcanu, Octavian Strunila si Oana Botez, Anca Sina Serea si Nicolai Curnic, Rona Hartner si Andrei Mangra, Joseph Hadad si Georgiana Caita, Sandu Lungu si Raluca Netca, Marius Manole si Olesea Micula, Antonia si Paolo Campigotto si Alex Velea si Ecaterina Dosan au pasit pe ringul de dans si au oferit un spectacol de zile mari!

Duminică 12 martie, de la ora 14:00, show-ul va fi difuzat în reluare, iar luni, 13 martie, de la ora 20:30, va avea loc a doua ediție. Începând cu aceasta, în fiecare ediție va fi eliminată cea mai slabă pereche.

Câștigătorii concursului vor intra în posesia unui cec în valoare de 100 000 de euro, însă perechea care va ocupa primul loc va dona banii organizației Hope & Homes for Children.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

    powered by Surfing Waves

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    Intrare gratuită la monumentele istorice din Oradea pentru elevii bihoreni
    Toți elevii din Bihor vor putea vizita gratuit obiectivele culturale deosebite ale Oradiei.

    BIHON Ştirile judeţului Bihor

    Edda Művek, A.G. Weinberger şi JazzyBIT sunt printre invitaţii concertelor Festum Varadinum 2024
    Motto-ul din acest an al festivalului cultural al comunității maghiare este „împreună”.

    Bihon Decese

    Valentin Uivaroşan

    BIHON CAO

    ANUNŢ Compania de Apă Oradea

    BIHON CAO

    ANUNŢ Compania de Apă Oradea

    BIHON CAO

    Anunț Compania de Apă Oradea

    Bihon Decese

    Valentin Uivaroşan

    Bihon Decese

    Valentin Uivaroşan

    Bihon Decese

    Valentin Uivaroşan

    Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

    Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.