Trei zile de distracţie maximă

Trei zile de distracţie maximă
Înca odata, oradenii au demonstrat ca, în ciuda problemelor cotidiene, mai e putin loc pentru distractie si voie buna. Sfârsitul de saptamâna a fost unul cu adevarat incendiar.  Toamna Oradeana 07.10.2005 II Toamna Oradeana 07.10.2005 III Toamna Oradeana 08.10.2005 I Toamna Oradeana 08.10.2005 II Toamna Oradeana 08.10.2005 IV | Toamna Oradeana: Serbarile Berii 07.10.2005 I Toamna Oradeana: Serbarile Berii 07.10.2005 II Toamna Oradeana: Serbarile Berii 08.10.2005 III Toamna Oradeana: Serbarile Berii 08.10.2005 IV 

Înca de vineri dupa-masa, centrul orasului a început sa fie din ce în ce mai populat. Vremea frumoasa a tinut de aceasta data cu organizatorii Toamnei Oradene, si i-a ispitit pe oameni, provocându-i la plimbari interminabile pe ritmurile de dans de care în cele trei zile si nopti rasuna urbea.

Mititei si bere

În cursul zilei, oamenii si-au facut mici cumparaturi de la zecile de tarabe, încarcate cu tot felul de lucrusoare. Spre seara, atmosfera s-a încins putin câte putin, toata lumea fiind dornica de distractie. Bancile protejate cu umbrele, rulote din care iesea ademenitor miros de mititei, hamsii si valuri de bere nu i-au lasat nepasatori pe oradeni, care au invadat Piata Unirii.

Sute de prichindei care la acele ore trebuiau sa fie în pijamale au uitat de somn si s-au distrat pe cinste în parcul de distractii amenajat special pentru ei. Pentru copiii ceva mai mari, dornici de senzatii tari, s-a amenajat de sâmbata un alt parc de distractii.

Muzica multa

Veselia si distractia au fost la ele acasa. Nebunia însa, s-a declansat când pe scena au aparut cele mai în voga formatii românesti. Vineri, primele care au urcat pe scena au fost fetele trupei ASIA, acestea facând furori în rândul barbatilor spectatori.

Nici spectatoarele nu au fost uitate, astfel ca, cei patru baieti aratosi ai formatiei Akcent le-au rasfatat cu cele mai cunoscute piese, ba, mai mult, au cântat în avanpremiera o noua piesa.

Punctul culminant a fost atins în momentul aparitiei baietilor de la Voltaj, care zeci de minute au cântat live pentru toata Oradea.

Sâmbata au concertat Bere Gratis, Iris si frumoasele fete din trupa Heaven, duminica urmând sa cânte Proconsul, Impact si Analia Selis, atmosfera fiind de fiecare data încinsa.

Chiar daca au fost zeci de mii de oameni prezenti, manifestarea s-a desfasurat fara incidente, jandarmii nu prea având de lucru.

Ioana Iuhas