Trenul Centenarului Marii Uniri, în 1 Decembrie 2018

De Cristina Ghilea
2Comentarii
Trenul Centenarului Marii Uniri, în 1 Decembrie 2018
Primăria Oradea subvenționează parțial cursa Oradea – Cluj – Alba Iulia, ca parte a acțiunii „Marșurile spre Alba Iulia”. Doritorii își pot face rezervări la ghișeele Primăriei.

Pentru sărbătorirea Centenarului Marii Uniri, Primăria, Asociația Națională Cultul Eroilor „Regina Maria” – Filiala Bihor și alte alte asociații și fundații cultural patriotice orădene organizează deplasarea cu un tren special CFR la Alba Iulia, pe ruta Oradea – Cluj Napoca – Alba Iulia și retur, în cadrul acțiunii „Marșurile spre Alba Iulia la Centenar”.

Plecarea din Oradea va avea loc în data de 1 decembrie, ora 1:00 am, iar întoarcerea din Alba Iulia se va face în noaptea de 2 decembrie, la ora 2:00 am.

Primăria asigură, din bugetul local, suma de 72.500 lei pentru această deplasare, sumă aprobată de Consiliul Local în luna mai a acestui an. Diferența va fi suportată de călători, în funcție de varianta pentru care optează: pentru un bilet la clasa a II-a, contribuția va fi de 90 de lei pe persoană iar pentru un loc la cușetă, de 150 lei persoană.

„Cei care doresc să participe la festivitățile organizate de Ziua Națională la Alba Iulia în cadrul acestui marș au posibilitatea de a achita sumele la oricare din ghișeele de încasări din Piramida Primăriei Oradea. La achitarea sume, cetățenii vor primi o chitanță ca dovadă a rezervării locului și vor fi înscriși într-o bază de date, urmând ca numărul locului să fie stabilit și comunicat ulterior. Pentru a primi informații ulterioare despre deplasare, cetățenii sunt rugați să comunice la casierie datele de contact, inclusiv numărul de telefon”, transmite Primăria, printr-un comunicat de presă.

Înscrierile se fac în perioada 30 iulie – 12 octombrie, în Piramida din Primărie, după următorul program de lucru cu publicul: în zilele de luni până joi între orele 8.00 – 18.00 și în ziua de vineri între orele 8.00 – 15.30.

Se poate suplimenta

Trenul special spre Alba Iulia urmează să aibă un număr de 8 vagoane, cu un număr estimat între minimum 550 de participanți – maximum 960 de participanți. În funcție de numărul și opțiunile de rezervare, numărul de vagoare din garnitură poate fi suplimentat.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor