Trenuri devastate de călători

Reactualizat la:
Trenuri devastate de călători
Geamuri sparte, perdele rupte, canapele cu mesaje de amor. Sărbătoarea de 1 Mai a adus Poliţiei Transporturi Feroviare şi angajaţilor CFR câteva ore de muncă în plus.

Ca după fiecare ocazie care mobilizează turiştii către mare sau către munte, trenurile arată ca după război.

“Forţa Steaua” sau “Rodica te iubesc” sunt doar câteva dintre mesajele pe care le poţi citi pe scaunele din trenurile persoanle. Şi asta nu e tot. Călătorii au spart geamurile, au rupt perdelele sau au distrus scrumierele. De fapt, după o călătorie cu trenul domeneşte haosul

Zilnic echipe de muncitori încearcă se repare ceea ce alţii distrug. Distracţia unora, cheltuiala altora.

“Lunar noi plătim cam 500 de milioane de le vechi pentru a recondiţiona trenurile. Vacanţa de 1 mai nu a făcut excepţie. 2 trenuri au fost distruse”, a spus Ştefan Niţă, şef serviciu regională Bucureşti.

“A fost nevoie de mai mulţi poliţişti pentru a proteja siguranaţa călătorilor. Au fost furate câteva extintoare, sparte geamuri şiam avut şi un incident cu un furt de telefon mobil”, a spus Sorin Gâfei, şef Poliţie Transport Feroviar.

În minivacanţa de 1 mai au fost sancţionaţi peste 350 de călători, valoarea totală a amenzilor fiind de peste 50.000 de lei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase