Trenurile spre Litoral, suplimentate

3Comentarii
Trenurile spre Litoral, suplimentate
Un bilet dus de la Oradea până la Mangalia costă între 107,80 de lei şi 199,40 de lei.

Deşi de abia am intrat în sezonul estival de vacanţe, CFR Călători s-a gândit la cei care doresc să-şi petreacă concediile pe Litoral sau în Delta Dunării. Compania pune la dipoziţia celor interesaţi 48 de trenuri, dintre care 24 Rapide, 14 Accelerate şi zece Personale, pentru a asigura legătura directă între principalele oraşe din ţară şi litoralul românesc.

Din Oradea

În ceea ce priveşte trenurile care leagă Oradea de Litoral, am primit informaţii de la Cristina Derban, şefa Staţiei CFR Oradea. „În primul rând este vorba despre trenul 1632, Oradea – Constanţa, care începând cu 18 iunie are în componenţă două vagoane cuşetă şi un vagon de dormit”, ne-a declarat Cristina Derban.

Apoi, începând cu 25/26 iunie va fi pus în circulaţie trenul Rapid 936/935, Oradea – Mangalia. Acesta va pleca din Oradea la ora 16:54 şi va sosi la Mangalia la ora 12:08. Perechea lui pleacă din Mangalia la ora 20:25 şi ajunge la Oradea la ora 15:40. „Trenul va avea în componenţă un vagon cuşetă, două vagoane de dormit, două vagoane clasa a II-a şi un vagon clasa întâi”, a precizat şefa Staţiei CFR Oradea.

Un bilet la acest tren la clasa I costă 143,30 de lei, iar la clasa a II-a 107,80 de lei. Cine vrea să călătorească la vagonul cuşetă va plăti 143 de lei la cuşetă cu patru locuri şi 130,30 de lei la cuşetă cu şase locuri. La vagonul de dormit tariful biletului este de 199,40 de lei. Trebuie precizat că este vorba despre bilete dus.

Călătorii pot beneficia de diferite reduceri la costul biletelor. Astfel, la cumpărarea cu anticipaţie de până la 30 de zile reducerea este cuprinsă între 5 şi 13%. Reducerea „Minigrup 2- 5” este destinată celor care călătoresc în grupuri mici, de două – cinci persoane, valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin în zilele de vineri şi duminică. Reducerea este cuprinsă între 10 şi 25% din valoarea tichetelor. O altă ofertă este „cartea VSD” (vineri, sâmbătă, duminică), valabilă în weekend, cu reduceri cuprinse între 25 şi 60%. De asemenea, la „biletul dus-întors” se acordă o reducere de 10%.

„Biletele se pot achiziţiona de la casele de bilete a Staţiei CFR Oradea sau de la Agenţia de voiaj CFR, cu o anticipaţie de 30 de zile”, a subliniat Cristina Derban.

DAN BIRTA3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor