Tripleţi la Maternitatea Oradea

1Comentariu
Tripleţi la Maternitatea Oradea
ORADEA - Miercuri seara, familia Mezei Ioan şi Florica din Oradea s-a întregit cu trei membri: David, Denisa şi Dariana.

Tripleţii au venit pe lume la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Oradea, la 35 de săptămâni după ce mama lor a fost la o clinică din Cluj Napoca pentru a fi inseminată artificial, embrio-transferul reuşind chiar după prima încercare. „Sunt căsătorită de 17 ani şi m-am bucurat nespus de mult văzând că a reuşit transferul din prima. Am avut o cunoştinţă care a fost de două ori la Debreţin şi nu i-a reuşit apoi a mers la Cluj. Ea m-a sfătuit să merg acolo”, ne-a mărturisit azi mama, în vârstă de 35 de ani. Florica este cea de-a doua orădeancă care a născut în acest an tripleţi. „Când a născut cealaltă orădeancă în primăvară, la fel ca şi mine, două fete şi un băieţel, am văzut reportajul la televizor şi aşa l-am cunoscut şi pe dr. Horia Olah care a devenit şi medicul meu curant. Sunt foarte mulţumită de dânsul”, ne-a mărturisit mama.

Mândru de pacienta lui

Dr. Horia Olah, medic specialist la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Oradea, susţine că naşterea a avut loc în condiţii foarte bune: „Pacienta a născut prin cezariană miercuri seara. O fetiţă şi băieţelul au cântărit două kilograme iar cealaltă fetiţă a cântărit 1,3 kilograme. Sunt foarte mulţumit de ea”, ne-a declarat dr. Olah care se poate numi pe drept „medicul tripleţilor”. Şi asta în condiţiile în care, în luna decembrie, în preajma sărbătorilor de iarnă, o a treia orădeancă va aduce pe lume tripleţi, femeia în vârstă de 30 de ani aflându-se tot sub supravegherea sa.

Viorica Borz1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor