Trofeul Damaco, la a V-a ediţie

ORADEA – Cele cinci terenuri ale clubului orădean vor găzdui la finele săptămânii turneul naţional de tenis pentru copii şi juniori, dotat cu Trofeul Damaco. Competiţia este organizată de CS Voinţa şi Primăria Oradea, având ca sponsor principal firma Damaco Invest (administrator Mircea Maier).

Ceilalţi sponsori sunt Trameco, Sorry, Banca Transilvania şi Drumuri Orăşeneşti. Turneul se află la cea de-a cincea ediţie şi se va bucura de o finanţare superioară faţă de anii precedenţi. Bugetul se ridică la circa 7.000 RON, iar bugetul de premiere este de 4.000 RON. Competiţia începe joi la amiază, iar finalele vor avea loc sâmbătă după-amiază sau duminică, în funcţie de condiţiile atmosferice.

Trofeul Damaco este un turneu de categoria a IV-a, la categoriile de vârstă 10, 12, 14, 16 şi 18 ani, fete şi băieţi. Directorul turneului este antrenorul Mucenic Chirilov, iar arbitrajul va fi asigurat de arbitrul internaţional Ioan Mărginean (Cluj-Napoca). Spre deosebire de ediţiile anterioare, firma Damaco va oferi un premiu special, Trofeul Fair-Play, câştigătorul acestuia urmând să fie stabilit de arbitrul principal al concursului.

Câştigătorul va primi o cupă şi un cadou produs de firma Babolat, în valoare de 500 RON. Mingile de joc vor fi de tip Tens Premium Core. Taxa de participare la turneele naţionale, stabilită de FR Tenis, este de 30-50 RON. Conducerea CS Voinţa a optat pentru valoarea minimă, de 30 RON. Organizatorii mizează pe prezenţa la competiţie a circa 100 de tenismeni din întreaga ţară. Firma McDonalds va organiza un party pentru sportivii calificaţi în semifinale, în seara zilei de vineri.

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase