Trofeul Gavella la a X-a ediţie

ORADEA – Aflat la o ediţie jubiliară, turneul de tenis pentru copii şi juniori dotat cu Trofeul Gavella este cuprins în calendarul pe anul 2007 al FR Tenis, având o categorie superioară faţă de ediţiile precedente. Competiţia are categoria a III-a şi dispune de un buget de peste 13.000 RON.

Fondul de premiere a fost dublat faţă de anul trecut, fiind acum de 10.000 RON, oferit de sponsorul principal al concursului, firma SC Gavella (patron Gheorghe Vajai).
„Este primul turneu de categoria a III-a la CS Voinţa, după o pauză de doi ani. Competiţia este dotată cu un fond de premiere apreciabil. Este cel mai vechi turneu orădean de tenis din perioada de după Revoluţie, sponsorizat de un adevărat prieten al tenisului şi al sportului local, domnul Gheorghe Vajai”, a afirmat directorul CS Voinţa, Mircea Drăgoi. Turneul se va desfăşura la categoriile de vârstă 10, 12, 14 şi 16 ani, feminin şi masculin, la simplu.
Premii în obiecte Joola
Întrecerile vor avea loc şi la dublu, la câte o singură categorie, 14 sau 16 ani, fete şi băieţi. Competiţia începe mâine dimineaţă, în această seară fiind programată şedinţa tehnică. Finalele se vor juca sâmbătă dimineaţă, dacă desfăşurarea turneului nu va fi perturbată de ploaie. Meciurile se vor disputa pe cele cinci terenuri ale CS Voinţa.

Directorul turneului este antrenorul Mucenic Chirilov, iar arbitrajul va fi asigurat de arbitrii Ioan Mărginean (Cluj-Napoca) şi Ovidiu Şola (Timişoara). Premiile acordate sportivilor clasaţi pe podium la fiecare categorie de vârstă vor consta în obiecte şi materiale sportive (de tenis), marca Joola, recompensele băneşti la turneele de tenis pentru copii şi juniori fiind interzise o dată cu aderarea României la UE.

Băutura oficială a Trofeului Gavella va fi apa minerală Lithinia. Organizatorii mizează pe prezenţa la turneu a peste 100 de tenismeni de la cluburi din întrega ţară.

Turneu de 10.000 USD la Oradea
După o pauză de trei ani, Oradea va găzdui din nou un turneu de tip futures, dotat cu premii de 10.000 USD. Va fi un turneu masculin, făcând parte din circuitul celor 18 competiţii futures „Ion Ţiriac”. Fondul de premiere este asigurat integral de firma SC Gavella Oradea. Turneul se va disputa la baza CS Sănătatea, la o dată care urmează să fie stabilită de conducerea FR Tenis. Câştigătorul turneului va fi recompensat cu 12 puncte în clasamentul ATP şi un premiu de circa 1.200 USD.

Nutiu Gavril0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase