Trofeul Municipiului Oradea la tenis

CS Vointa si Primaria Oradea organizeaza la finele saptamânii turneul de tenis pentru copii si juniori, dotat cu Trofeul Municipiului Oradea „Optimedia Adeplast”.

Competitia se afla la cea de-a III-a editie si constituie cel de-al optulea turneu organizat în acest an de clubul oradean. Turneul este cuprins în cadrul manifestarilor sportive ale Toamnei oradene. Concursul este cuprins în calendarul FR Tenis, fiind cotat cu categoria a IV-a. Întrecerile au loc la categoriile de vârsta 10, 12, 14, 16 si 18 ani, feminin si masculin. Bugetul turneului este de circa 120 milioane lei (ROL).

Organizatorii competitiei au sustinut ieri o conferinta de presa, la care au fost prezenti Mircea Dragoi, directorul CS Vointa, si antrenorul Minarcsik Francisc. Partenerii oficiali ai turneului sunt firmele Optimedia si Adeplast, respectiv Isospeed si Sportastic. Sponsorii principali sunt: Bieletex Sorry Oradea, SC Grandhill, Congips SA, Prodconf R-Line. Printre sponsori se afla: SC Mairtec, Vexa Shoes, McDonalds, Coca-Cola, Curpas Impex, Cabinet Notarial Marinela Baba, Perind.


Mingile turneului vor fi de tip Sportastic, iar bautura oficiala a concursului este Coca-Cola. Sedinta tehnica are loc joi seara, iar partidele vor începe vineri dimineata. Directorul turneului este antrenorul Mucenic Chirilov. Finalele vor avea loc duminica dimineata, urmate de festivitatea de premiere. Gazdele mizeaza pe prezenta la concurs a peste 120 de tenismeni, de la cluburi din întreaga tara.

Gavril Nutiu