Trupa Cheeky Girls va scoate album

2Comentarii
Trupa Cheeky Girls va scoate album
Trupa Cheeky Girls va scoate în vara acestui an, în Marea Britanie, un nou album, intitulat „In my mind”, au anunţat, vineri seara, într-o conferinţă de presă, la Cluj-Napoca, gemenele Monica şi Gabriela Irimia, care şi-au vizitat marţi şi bunicii din Oradea.

Monica Irimia a declarat că pe noul album vor fi 12 piese, toate fiind finalizate la această oră, şi că există posibilitatea lansării albumului, ulterior, şi în România.

            Fetele au interpretat înaintea conferinţei de presă două din piese, „Cheeky Flamenco” şi „I’m too sexy”, precum şi hitul care le-a consacrat în Marea Britanie, „Touch my bum”.

            Cele două componente ale trupei s-au aflat la Cluj-Napoca, prima oară după cinci ani şi jumătate, într-o pauză de o săptămână pe care şi-au luat-o de la filmarea unui serial artistic privind peripeţiile lor prin Europa, care va fi difuzat de postul britanic de televiziune Sky Travel până la sfârşitul anului.

            „În Anglia suntem foarte ocupate. A trebuit să cancelăm (anulăm- n.r.) mai multe evenimente pentru a veni în România, dar am găsit înţelegere. Am făcut turul Europei într-un autobuz. Este prima dată când participăm la filmări cu actori adevăraţi. Filmul se numeşte «The Killing of the Cheeky Girls» şi în el este vorba despre aventurile noastre prin mai multe ţări. Suntem răpite, implicate în diverse înscenări, iar apoi suntem omorâte. Dar vedeţi că este numai o înscenare, pentru că suntem în viaţă”, a spus Monica Irimia în limba română presărată cu cuvinte englezeşti.

            Gabriela Irimia a declarat la rândul său că nu se gândeşte în prezent nici la logodnă, nici la o eventuală căsătorie cu prietenul său, parlamentarul britanic Lembit Opik, pe primul loc între priorităţile sale figurând cariera.  “Relaţia mea cu Lembit merge foarte bine, dar este încă foarte deveme şi nu intenţionez să mă căsătoresc cu el. Vorbim în fiecare zi la telefon şi sărbătorile de Paşti le vom petrece în insulele Canare, o noapte în Tenerife şi patru în La Palmas”, a spus Gabriela.

            Organizatorii conferinţei de presă au cerut jurnaliştilor clujeni câte 20 de lei pentru intrare şi i-au pus să completeze un formular scris în limba engleză, motivând că aşa se procedează în Marea Britanie, unde taxa de participare este între 5 şi 10 lire sterline. În cele din urmă s-a renunţat la perceperea taxei, iar jurnaliştii au participat la întâlnirea cu gemenele Cheeky Girls fără a achita banii.

            Presei i-a fost înmânată înaintea conferinţei de presă şi o foaie de hârtie, de asemenea în limba engleză, cuprinzând restricţii la întrebări. Astfel, jurnaliştii nu au avut voie să pună întrebări gemenelor Irimia privind chestiuni de drept, rasism, probleme financiare, întrebări privind viaţa sexuală, probleme de imigraţie sau despre familie şi prieteni, dar nici despre consumul de alcool, droguri sau despre slujba curentă a componentelor trupei.

            Monica şi Gabriela Irimia au plecat din România în 2002 după ce au absolvit Liceul de Coregrafie din Cluj-Napoca şi s-au stabilit în Marea Britanie, în apropiere de Londra. Ele sunt impresariate de mama lor, Margareta Irimia, fiica orădeanului Zoltan Vig.

Cristian Horgos2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor