Trupa „Illusion”, in concurs la Bucureşti

ORADEA - Andra Filimon, Paula Todor, Sziki Bettina, Laura Lăzău, Andreea Vidaci, Raluca Oprea, Denisa Boca şi Bianca Oniţa, din Trupa de dans modern şi aerobic „Illusion”, vor reprezenta Oradea la Concursul naţional al sportului aerobic de la Bucureşti.

Cinci fete vor participa la categoria 9-12, ca ansamblu, iar celelalte trei, la categoria 1-4, ca trio.

„Am trimis o înregistrare a fetelor şi filmări de la antrenamente şi au fost selectate. E un concurs naţional, deci nu participă oricine. Nu sunt sportive de performanţă, dar oferă aceeaşi dedicare şi acelaşi interes ca şi cineva care practică acest sport de ani întregi. Unele au fost înscrise la cercul de dans modern şi dans sportiv de patru ani. Trecerea la dans modern şi aerobic s-a făcut uşor, pentru că sunt familiarizate cu elementele de acrobatică şi de forţă”, susţine Amalia Pop, antrenoarea fetelor şi profesoară la Palatul Copiilor din Oradea.

 

Palmares

Chiar dacă nu practică de multă vreme aerobicul, fetele au impresionat juriul bucureştean şi au fost selectate să participe la concurs. „Unele au vechime de un an, iar altele sunt chiar debutante. Dar sunt ocupante ale locurilor I, II şi III, la concursurile individuale de la Craiova, din mai 2007 şi de la Petroşani, din iunie”, adaugă Amalia Pop. Tinerele sunt nerăbdătoare să participe acum şi la concursul din capitală. „Fac parte din trupa aceasta de un an de zile. Am mai fost în martie la Arad, unde am câştigat locul II. Apoi, am mai participat, de 1 iunie, la concursul Floare de Lotus, care s-a ţinut la Teatrul de Stat din Oradea. Aici am obţinut locul I”, relatează Denisa Boca, elevă în clasa a XII-a.

Concursul naţional de aerobic va avea loc în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, iar plecarea spre capitală se va face în 29 noiembrie.

 

Monica Mateiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase