Trusoul „bebe” şi premiul de nuntă, suspendate temporar

ORADEA – Conform celor prevăzute în Legea nr. 482 /19.12.2006 privind acordarea trusoului pentru nou născuţi şi Legea nr. 396/ 30.10.2006 privind acordarea unui sprijin financiar la constituirea familiei, fondurile pentru acordarea trusoului pentru nou născuţi precum şi cele pentru acordarea sprijinului financiar la constituirea familiei se asigură de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse.

Aceste fonduri sunt virate bugetelor locale pentru a se face plata de către Direcţia de Evidenţă a Persoanelor a Municipiului Oradea celor care îndeplinesc condiţiile menţionate în legile de mai sus în termen de 30 zile de la data depunerii cererii de către solicitant.
Pentru perioadele 16-20 iulie 2007 şi 23-27 iulie 2007 nu s-au tranferat sumele aferente de la Ministerului Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse.

Drept urmare le comunicăm celor care şi-au depus cererile începînd cu ziua de 16 iulie 2007 şi care sunt programaţi să ridice numerarul în conformitate cu legile menţionate mai sus, începînd cu data de 18 august 2007, că le vor fi onorate drepturile la o data ulterioară pe care o vom comunica prin intermediul mass-media.

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !