Turcia – un amestec de exotic, modern și oriental!

Reactualizat la:
Turcia – un amestec de exotic, modern și oriental!
Apele cristaline, munții înalți, ruinele vechilor imperii, micile sate idilice și orașele cosmopolite uriașe sunt câteva dintre multele motive pentru care trebuie să vizitezi Turcia.

Bodrum, Antalya, Izmir și Fethiye au unele dintre cele mai frumoase plaje din Turcia, de la golfuri izolate până la plaje largi cu nisip fin. Unul dintre cele mai bune moduri de a vă bucura de numeroasele plaje din Turcia de pe coasta mediteraneană sau de la Marea Egee este să alegeți o croazieră.

Fiecare regiune din Turcia are propria cultură culinară, ingrediente distincte și rețete specifice. Bucătăria turcească înseamnă mai mult decât bine cunoscutele kebab-uri și baclavale, ci o mulțime de rețete cu fructe de mare proaspete, o minunată lume a deserturilor, preparate clasice otomane, preparate vegetale și multe altele. Multitudinea de piețe în aer liber și bazaruri vă oferă oportunitatea de a cumpăra produse proaspete și ingrediente specifice. Grand Bazaar și Spice Bazaar sunt piețele preferate de turiști pentru cumpărături.


Băile turcești (Hammam) sunt printre favoritele vizitatorilor acestei țări. A fi spălat și apoi masat într-un nor de spumă de săpun este o modalitate cu adevărat spectaculoasă de a vă relaxa.

Turcia are un număr remarcabil de situri arheologice răspândite în toată țara. De la palatele și moscheele de la Istanbul până la ruinele Efesului către orașele subterane din Cappadocia, Turcia este un refugiu pentru entuziaștii de arheologie și istorie. De asemenea, Turcia are o mulțime de muzee fantastice care păstrează în mod activ constatările din siturile arheologice din întreaga țară. De la cel mai mare muzeu de mozaic din lume ( Zeugma din Gaziantep) până la muzeele palatului turcesc din Istanbul, veți avea o mulțime de obiective de vizitat.

Minunile naturale sunt o parte importantă din Turcia. Munții Uludag sunt alegerea perfectă pentru sky și drumeții. Provincia Rize este una dintre cele mai vizitate. Să nu uităm de cele mai faimoase terase albe din travertin din Pamukkale pline cu apă termală ce oferă peisaje unice parcă desprinse din povești.

Turcia este deosebit de frumoasă și trebuie să o alegi ca destinație de vacanță măcar o dată în viață.

Descoperă alături de Transilvania Travel Services (pe nume sa fie link catre site) cele mai atractive destinații pentru vara 2017. Urmărește-ne online în fiecare marți!”

Transilvania Travel Services SRL
410032,Republicii nr.31,Oradea,Bihor
tel:00.40.259.447.071; 00.40.259.476.975
email:helen@transilvaniatravel.ro – personal
office@transilvaniatravel.ro – ticketing si transport
ibusz@transilvaniatravel.ro – oferte turistice
www.transilvaniatravel.ro

Advertorial!