Turism Expo 2012 la Oradea

Reactualizat la:
Turism Expo 2012 la Oradea
Targul de turism “Turism Expo 2012” va avea loc in perioada 20-21 octombrie, la Lotus Center. Targul este organizat de Directia de Dezvoltare si Implementare Proiecte Oradea in parteneriat cu Centru de cercetare si formare Türr István (filiala Debrecen) si face parte din proiectul „Cunostinte nelimitate – Cooperare pe piata muncii in domeniul turismului”.

 Proiectul, implementat prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Ungaria – Romania 2007-2013, este finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala. De asemenea, cele doua state implicate in program, Romania si Ungaria, au luat parte la co-finantarea proiectului. Obiectivul proiectului este acela de a apropia persoane, comunitati si factori economici pentru a exploata mai eficient oportunitatile oferite de de zvoltarea comuna a zonei de frontiera.

Organizatorii isi doresc sa promoveze cu ajutorul acestui eveniment destinatii turistice atat din Bihor cat si din Hajdu-Bihar, oferind totodata expozantilor posibilitatea de a negocia, relationa si vinde pachete turistice.

Proiectul „Cunostinte nelimitate – Cooperare pe piata muncii in domeniul turismului”, car e se desfasoara pe o perioada de 12 luni, cuprinde urmatoarele activitati:

– Organizarea şi derularea unei conferinţe de deschidere proiect

– Elaborarea unui ghid de bune practici în domeniul turismului

– Elaborarea unor programe de formare profesională

– Organizarea unor cursuri de calificare profesională în domeniul turismului

– Organizarea unei expoziţii turistice

– Organizarea unei conferinţe tematice în domeniul turismului

Targul Turism Expo 2012 se va desfasura la Lotus Center Oradea in zilele de 20 si 21 octombrie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !