Turism Felix, Cerved, Instal Center şi PGS Sofa, la „Oradea Job Expo”

3Comentarii
Turism Felix, Cerved, Instal Center şi PGS Sofa, la „Oradea Job Expo”
Târgul Locurilor de Muncă „Oradea Job Expo 2019” va avea loc vineri, 22 martie, la Era Shopping Park.

Bihorenii care se află în căutarea unui loc de muncă au şanse mari de angajare. După succesul obţinut anul trecut cu Târgul Locurilor de Muncă Inform Media, compania care editează cotidienele Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihon.ro şi Erdon.ro, va organiza în această primăvară o nouă ediţie a târgului de locuri de muncă. Astfel, vineri, 22 martie 2019, între orele 9:00 şi 19:00, la Era Shopping Park, va avea loc Târgul Locurilor de Muncă „Oradea Job Expo 2019”.

Până în prezent şi-au anunţat prezenţa 25 de companii şi o şcoală care oferă cursuri de formare profesională postliceale. Este vorba despre: Class Furn, FinProm, Plexus, Inteva, Plastor, Celestica, Carrefour, Olimp Impex, Nidec, Leroy Merlin, Cerved, Eberspaecher, Turism Felix, PGS Sofa, UAMT, Red Sevens, Microdeco Ro, Echipot, EBM PAPST, Instal Center, GMAB, Premagro, Frescoverde, Connectronics, Hanning Motors Romania şi Şcoala Postliceală „Henri Coandă” Oradea. Acestea oferă peste 750 de locuri de muncă atât pentru persoane cu studii medii cât şi pentru cele cu studii superioare, atât pentru persoane cu experienţă, cât şi pentru persoane dornice să înveţe de la zero o meserie.

Turism Felix

Turism Felix, cea mai mare companie de piaţa turismului balnear din România, va participa la „Oradea Job Expo” cu o ofertă de 80 de locuri de muncă. Unul dintre posturi, pentru care sunt necesare studii superioare, este pentru fiziochinetoterapeut. Turism Felix mai angajează zece ospătari, zece ajutor de ospătari, opt bucătari, patru bucătari specialişti, doi barmani preparatori, opt cameriste, doi asistenţi medicali balneofizioterapie, doi maseuri, doi băieşi, un floricultor, un croitor tapiţerie şi doi casieri. Pentru aceştia sunt necesare sturii medii. Alte posturi pentru care sunt necesare studii generale sunt pentru: îngrijitori de spaţii hoteliere (zece posturi), spălător de vase (şase posturi), salvator ştrand (două posturi). Pentru niciunul dintre posturi nu este necesară experienţa.

Cerved

Cerved Credit Collection SpA, noul jucător de pe piaţa managementului de creanţe, s-a constituit în urma fuziunii dintre două societăţi lider de sector, Recus SpA şi Finservice SpA. Cu trei sedii în Italia (Treviso, Sassari şi Milano) şi trei în România (Cluj Napoca – Oradea şi Craiova), Cerved Credit Collection Spa continuă tradiţia punând accesnt pe creşterea numărului de clienţi, a performanţei şi, totodată, a numărului de angajaţi.

Cerved angajează zece consultanţi telefonici colectare crenţe/debite, cu studii medii sau superioare, cunoscător al limbii italiene şi operare PC. Un alt post este destinat unei persoane cu studii medii sau superioare care să asigure suportul tehnic. Sunt necesare cunoştinţe în domeniul IT. Compania oferă training şi formare profesională, program de lucru part-time sau full time, salariu fix plus tichete de masă, bonusuri stimulante, decontare transport şi asigurare privată de sănătate. Salariul creşte în funcţie de vechimea în cadrul unităţii.

Instal Center

Instal Center este o societate comercială cu capital românesc care are obiectul de activitate principal lucrări de instalații și aer condiționat. Societatea a luat ființă din dorința de a creea o companie care să asigure soluții elegante și eficiente unor nevoi existente pe piață și pentru care până acum era nevoie de intervenția mai multor societăți. În acest sens Instal Center este soluția completă a instalațiilor tale.
Instal Center (Moncri Sistem) are o ofertă de şase locuri de muncă la „Oradea Job Expo”. Este vorba despre un referent tehnic cu studii medii sau superioare, doi tehnicieni service cu studii medii sau superioare, un gestionar şi doi instalatori cu studii medii şi experienţă. Firma oferă un pachet salarial atractiv.

PGS Sofa

PGS Sofa, producător de mobilă cu capital francez, îşi creşte şi dezvoltă echipele de la Oradea şi Biharia şi are posturi disponibile pentru muncitori necalificaţi, manipulanţi mărfuri, magazioner, cusător, tapiţeri, specialist comercial vorbitor de limba franceză. Compania oferă un mediu de lucru plăcut, salariu motivant, transport gratuit şi tichete de masă.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor