Turism „înecat” în gunoaie

Turism „înecat” în gunoaie
BĂILE HERCULANE – Unul dintre cele mai spectaculoase şi complexe trasee turistice din rezervaţia Cerna – Domogled având ca punct de plecare strada Fabrica de var din oraşul-staţiune, te întâmpină cu un „munte” de gunoi menajer (şi nu numai!).

În tomberon şi, mai ales, pe lângă, zac nestingherite, luni de zile, haine vechi, umbrele rupte, găleţi sparte, cauciucuri uzate sau chiar saltele. Serviciul de salubritate al oraşului care, potrivit afirmaţiei unei funcţionare, nu dispune decât de un singur tractor cu remorcă, care ar trebui să ridice aceste gunoaie, este depăşit de situaţie.

La absenţa dotărilor se adaugă lipsa de educaţie şi dezinteresul unora dintre locuitorii din zonă care aruncă la tomberon tot ceea ce le prisoseşte în gospodărie (inclusiv dejecţiile de la porcine !).

Dacă în acest anotimp, temperatura relativ scăzută, mai împiedică răspândirea mirosului pestilenţial, vara este un adevărat infern: roiuri de muşte şi miasme îngrozitoare „stăpânesc” zona. Oare Primăria nu are nici o soluţie pentru rezolvarea acestei probleme care poluează de ani de zile oraşul-staţiune?

Dana Roxana Topală
timpul@informmedia.ro0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !