Turiştii stau la coadă să voteze

1Comentariu
BAILE FELIX / BAILE 1 MAI  – Turiştii din Baile Felix stau la coadă ca să voteze. La hotelul Padiş, unde este amenajată secţia de votare 525 au votat până la amiază peste 500 de persoane.

„Avem coadă de dimineaţă. Nu mai rezistăm. Cred că am avut în total zece minute de pauză. Lucrurile merg mai greu pentru că trebuie să dea fiecare declaraţie pe proprie răspundere”, a declarat preşedintele sectiei de votare, Aurica Groza. Ea a precizat că în total le-au fost repartizate 1000 de buletine de vot.

La secţia de la Spitalul de Recuperare din Baile Felixeste aflux de turişti de azi dimineaţă. Totul s-a desfăşurat fără incidente însă.

În Baile 1 Mai este amenajată o secţie de votare la hotelul Ceres. Aici sunt în total 800 de buletine de vot. Până la amiază peste 300 de turişti s-au prezentat la vot. „La această ora au votat 320 de persoane. Peste 90% dintre votanţi sunt clienţi ai acestui hotel. Ne aşteptăm să mai vină şi alţi turişti din 1 Mai”, a declarat preşedintele secţiei de votare 527, Mircea Pantea.

Georgiana Anghel1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor