Turneul Academiei de Tenis

Conducerea clubului orădean a susţinut vineri o conferinţă de presă, în cadrul căreia directorul Mircea Drăgoi şi antrenorul Minarcsik Francisc au oferit amănunte despre turneul dotat cu Trofeul Academiei de Tenis Voinţa 2005.

Competitia începe vineri si va dura pâna duminica, întrecerile având loc la categoriile de vârsta 14, respectiv 18 ani, fete si baieti. La turneu sunt invitati sa participe toti tenismenii din judet.

„Concursul va constitui pentru fiecare jucator un prilej de verificare si evaluare a stadiului de pregatire atins la finele sezonului. Sezonul este pe sfârsite, de acum va urma o perioada axata mai mult pe pregatirea fizica, si mai putin de participarea la turnee”, a afirmat directorul Mircea Dragoi.

Participarea la turneu va fi gratuita, neexistând taxa de înscriere. Organizatorii intentioneaza sa organizeze duminica, dupa disputarea finalelor, o festivitate pentru toti participantii. Vor fi oferite diplome pentru câstigatori, precum si medalii pentru cei mai buni tenismeni ai Academiei si ai CS Vointa în cursul sezonului 2005.

Gavril Nutiu