Turneul speranţelor la şah

ORADEA – Turneul Speranţelor la şah pratic a fost organizat de CS de Şah-Tenis Speranţa (preşedinte Traian Miclea), avându-l ca sponsor pe Dorel Drăghici. Concursul a reunit la start zece şahişti orădeni, invitaţi de organizatori pe bază de invitaţii personalizate.

Rezultatele concursului au fost trimise la FR Şah şi FIDE, pentru calcului CIV şi al coeficientului ELO, precum şi pentru realizarea de norme. Turneul a fost câştigat de Ioan Mihuţ (candidat maestru), cu un total de 7,5 puncte, care a intrat în posesia unui premiu de 200 RON. Pe locurile următoare s-au clasat Lavinel Cruceru (candidat maestru), cu 7,5 puncte, Ioan Călin Chiru (categoria I), cu 7 puncte, şi Traian Miclea (categoria I), cu 6 puncte. Arbitrajul a fost asigurat de arbitrul Ioan Mile, din cadrul Asociaţiei Judeţene de Şah. Organizatorii doresc să repete concursul şi în anul următor.

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase