Turnir de toamna la Belvedere Restaurant

Reactualizat la:
La Belvedere Restaurant s-a deschis anotimpul pofticioşilor
La Belvedere Restaurant s-a deschis anotimpul pofticioşilor
La Belvedere Restaurant s-a deschis anotimpul pofticioşilor: toamna a venit cu o furtună de gusturi, arome, nuanţe şi idei noi, care a încins bucătăria master chef-ului Asen Asenov. Maestrul şi-a provocat cei mai talentaţi ucenici la întrecere, cerându-le să propună meniuri de sezon.

Mihai, Robert şi Dan şi-au pus la bătaie toată fantezia, iscusinţa şi pasiunea pentru a aduce în meniul Belvedere, acel „quelque-chose” delicios dintre darurile toamnei. Vedeta sezonului s-a dovedit a fi dovleacul!

După zile şi seri palpitante de turnir gastronomic şi îndelungate deliberări gustoase, dintre „armele” cu care fiecare chef de partie a intrat în luptă, iată învingătoarele:

Supă cremă de linte cu dovleac crocant

Piept de pui în crustă de seminţe de dovleac

Mille Feuille cu dovleac şi ciocolata albă

Acestea sunt noutăţile Meniului de Toamnă Belvedere, mult mai bogat, altminteri, în gusturi, arome şi reţete rafinate, specialităţi urban gastronomy inspirate de anotimpul bunătăţilor, la restaurantul de la mezaninul Hotelului Timişoara.

Foto (c) fotosen.ro

(P)



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !