U.C.M.R. nu disponibilizează

1Comentariu
U.C.M.R. nu disponibilizează
REŞIŢA – În ultimele zile la redacţia ziarului Timpul au sunat o serie de angajaţi din cadrul U.C.M.R., care ne-au spus că sunt speriaţi pentru faptul că uzina ar face disponibilizări, şi chiar foarte multe.

Neoficial, ziarul Timpul a obţinut informaţii conform cărora în U.C.M.R. şi Hydro Engineering, se întocmesc liste pe care se regăsesc în total 1.110 persoane.
Însă pentru a dispersa panica din rândul angajaţilor şi pentru corecta informare a cititorilor noştri, am cerut punctul de vedere oficial al conducerii.

D-na Lăcrămioara Ştefănică, directorul de comunicare şi resurse umane al U.C.M.R., ne-a declarat: „În cadrul societăţii, în fiecare lună, se desfăşoară o acţiune de rutină. Mai exact, fiecare direcţie trimite la Resurse Umane necesarul de personal şi surplusul de personal.

Iar acolo unde sunt oameni care momentan nu au de lucru, sunt trimişi acasă. Li se plăteşte 75% din salariul de bază şi sunt rechemaţi la muncă când e nevoie. Nu se întrerupe contractul de muncă. Zvonul disponibilizărilor e fals“.

Nina Curiţa1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor