Udrea în război cu Ciuvică

Udrea în război cu Ciuvică
BUCUREŞTI – Fostul consilier prezidenţial Elena Udrea îl va da în judecată pe Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice.

Udrea a decis să facă acest lucru după ce Ciuvică a acuzat-o pe ea şi pe soţul ei, omul de afaceri Dorin Cocoş, că au intrat în grupul de interese al fraţilor Cămătaru. În replică, Elena Udrea susţine că acuzaţiile sunt false şi că ţinta campaniei ar fi preşedintele Traian Băsescu.

“Fosta consilieră a preşedintelui României, vârful de lance al luptei lui Traian Băsescu împotriva grupurilor de interese nelegitime, persoana pe care Emil Boc ne-o descria recent ca fiind inteligentă, extrem de loială şi onestă, s-a asociat cu Nicolae Dumitru”, precizează Mugur Ciuvică în comunicatul trimis presei.

Preşedintele GIP susţine că Udrea, Cocoş şi Dumitru au înfiinţat, în iunie 2006, o firmă de dezvoltări imobiliare cu sediul în Ilfov. Acelaşi Dumitru este cel care a înfiinţat, împreună cu Nicu Gheară, complexul Europa din Bucureşti care, potrivit comunicatului, funcţionează în ilegalitate. Mugur Ciuvică mai spune că Dumitru ar fi cumpărat de la Corneliu Iacobov, contra sumei de 2,3 milioane euro, Hotelul Bulevard din Bucureşti.

“Afacerea a avut loc în decembrie 2004, imediat după ce PSD a pierdut alegerile şi l-a scutit pe Iacobov de sechestrul pe care Parchetul a încercat să îl pună pe hotel în ianuarie 2005”, se menţionează în acelaşi comunicat.

Elena Udrea respinge toate acuzaţiile. Mai mult, fostul consilier prezidenţial susţine că este vorba de o campanie de denigrare care nu se bazează pe informaţii reale şi-l vizează, de fapt, pe preşedintele Traian Băsescu.

“Am decis să-l acţionez în judecată pe Mugur Ciuvică pentru afirmaţiile calomnioase făcute la adresa mea. Firma la care face referire nu a funcţionat nici măcar o zi pentru că obiectul pentru care a fost constituită a devenit irealizabil. Terenul pe care intenţionam să-l cumpărăm a fost vândut înainte ca actele firmei să fie gata. Este o campanie de intoxicare care serveşte grupului de interese Tăriceanu-Patriciu-Voiculescu”, a declarat Elena Udrea, membru PD.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase