„Ultima impresie contează”

5Comentarii
„Ultima impresie contează”
ORADEA – Consilierul tehnic Viorel Abrudan şi-a început de marţi munca alătui de Florin Farcaş la FC Bihor. Antrenorii aşteaptă ca jucătorii să-şi recâştige respectul în faţa publicului.

Joi, au venit împreună la conferinţa de presă săptămânală şi au prezentat primele concluzii. Abrudan a dezvăluit că a încercat să lucreze mai mult la factorul psihic, pentru a avea o echipă cât mai montată pentru jocul de sâmbătă. „Familia trebuie refăcută. Sunt 27 de jucători împrăştiaţi în 50 de părţi. Asta e marea problemă, iar cauzele sunt multiple. Mulţi dintre jucători nu mai au încredere în ei, le este frică.

Le-am spus să fie cât mai uniţi, să se ajute pe teren, unde se desfăşoară o luptă pentru existenţă cu adversarul. De asemenea, ultima impresie contează şi trebuie să fie bună pentru ca spectatorii să uite necazurile trecute”, spune consilierul tehnic. „Trebuie să câştigăm cu Auxerre, şi vom câştiga. Altfel ne-am îngreuna situaţia mult de tot. Asta dacă jucătorii vor dori să-şi recapete respectul şi aprecierile din partea publicului”, a mai adăugat Abrudan.

Lukacs, incert

Revenind la jocul cu Auxerre, o echipă care a luat doar un punct în deplasare, cei doi antrenori se bazează pe tot lotul avut la dispoziţie, jucătorii care vor fi trecuţi pe foaia de joc urmând a fi anunţaţi sâmbătă dimineaţa. Singurul incert este atacantul Lukacs Raymond, care a suferit o contuzie la antrenament. Antrenorul Florin Farcaş a recunoscut că atmosfera în vestiar nu este cea mai bună după ultimele rezultate şi probleme apărute la echipă.

„Toţi suntem vinovaţi de situaţia în care este FC Bihor. Mai mult ca oricând, cred că vom câştiga. Un nedorit -12 în clasamentul adevărului ne-ar duce într-o zonă în care toţi am avea de suferit”, crede Farcaş.

Altfel, Viorel Abrudan a precizat că după jocul de sâmbătă va fi stabilit programul echipei. Există posibilitatea ca antrenamentele să continue până în 20 decembrie, iar reunirea să fie programată pe 8 ianuarie. Una din intenţiile de viitor ale consilierului tehnic se referă la promovarea câtorva juniori de la Centrul de Copii şi Juniori. „Trebuie încurajaţi şi antrenorii de la centru.

Să luăm juniorii mai talentaţi la prima echipă, şi atunci vor fi şi ei mai motivaţi. Este clar că nu se poate face o întinerire în masă, ci ideală este o îmbinare între tinereţe şi experienţă, dublată de multă muncă”, a încheiat Abrudan.

Teodor Biris5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor