Ultima rectificare de buget

Ultima rectificare de buget
Prin Hotarârea de Guvern din 8 decembrie 2005, Oradea a primit din Fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia Guvernului suma de 50,7964 miliarde lei pentru realizarea unor obiective de investitii.

Prin ultima rectificare a bugetului local pe 2005, adoptata de Consiliul Local, banii au fost împartiti între patru investitii. Pentru reabilitarea Bdului General Magheru s-au alocat 14,1643 miliarde lei, iar pentru reabilitarea partii pietonale a strazii  Republicii 13,1731 miliarde lei. Ordonatorul de credite pentru aceste doua investitii este Primaria Oradea.

Restul banilor au ajuns la doua investitii având ca ordonator de credite Regia Autonoma Apa-Canal: reabilitarea retelei de apa pe stradaRepublicii (11,1650 miliarde lei) si reabilitarea retelei de apa, canalizare menajera si pluviala pe strada Ady Endre (12,294 miliarde lei).

Învatamânt si cultura

Edilii, de la Primaria Oradea, au mai majorat cheltuielile de personal ale unitatilor de învatamânt din Oradea cu suma de 4 miliarde lei.
Casa de Cultura a Municipiului se numara, de asemenea, între beneficiarii rectificarii de buget, subventiile acordate institutiei fiind suplimentate cu 400 de milioane lei.

Pengo Zoltan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !