Ultima repartizare în liceu

Ultima repartizare în liceu
ORADEA – Pentru absolvenţii ciclului gimnazial care nu au participat la etapele anterioare ale repartizării computerizate în licee se apropie termenul de înscriere.

Astfel aceştia sunt aşteptaţi să îşi depună noile opţiuni pentru repartizarea pe locurile vancante în 3 septembrie, urmând a fi repartizaţi în 8 septembrie.

„La această repartizare vor participa absolvenţii de gimnaziu care nu au mai participat la etapele anterioare ale admiterii în liceu, iar la momentul în care îşi vor completa fişele cu opţiuni ei vor avea în faţă lista cu locurile liberepentru care pot opta”, ne-a explicat inspectorul Gheorghe Tirla, secretar al comisie judeţene de admitere.

Peste 800 de locuri

După ultimele etape derulate în iulie pentru repartizarea de acum mai sunt disponibile peste 800 de locuri în şcoli de arte şi meserii şi câteva zeci în liceele din Bihor. Reamintim că înainte de ultima repartizarea computerizată mai erau libere un număr de 100 de locuri în licee şi 870 în şcolile de arte şi meserii bihorene. La acel moment 104 bihorenii fiind repartizaţi.

În precedenta etapă a admiterii în liceu au fost soluţionate situaţiile deosebite, care au fost soluţionate la finele lunii iulie de către comisia judeţeană de admitere. Comisia de la nivelul IŞJ a avut de soluţionat 140 de cazuri de situaţii deosebite, precum apropierea de domiciliu, situaţii medicale sau redistribuire.

Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !