Ultimatum pentru Olaroiu

Ultimatum pentru Olaroiu
Nemultumiti de rezultatele obtinute de catre echipa, oficialii de la Poli Timisoara s-au intrunit luni seara intr-o sedinta extraordinara, pentru a lua masuri.

Astfel, s-a hotarat ca antrenorului Cosmin Olaroiu (foto) sa-i fie dat un ultimatum, prin care i s-a stabilit un barem de puncte in urmatoarele etape. Daca nu-si va indeplini obiectivul impus, el va fi demis, urmand a fi incepute negocierile cu Gheorghe Hagi si cu Dan Petrescu.

Schimbarea antrenorului s-ar putea petrece cel tarziu la iarna, la finalul turului. Conducatorii timisoreni s-au aratat dezamagiti de eficacitatea formatiei, luand in calcul si micsorarea contractelor jucatorilor, care, dupa parerea oficialilor, nu-si mai justifica salariile exorbitante.

Presedintele CJ Timis, nemultumit de antrenori

Nu doar antrenorul este considerat vinovat pe Bega, ci si jucatorii, care vor da socoteala in fata conducerii clubului si a autoritatilor judetene pentru rezultatele sub asteptari din cele sase etape ale campionatului.

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, a anuntat ca staff-ul clubului a hotarat sa analizeze efortul financiar al investitorilor si al autoritatilor locale, vizavi de prestatia echipei.

Acesta s-a declarat total nemultumit de evolutia “alb-violetilor’, apreciind ca nu s-a inteles de catre antrenorii si jucatorii de la Poli ca intreaga investitie a sponsorului principal, Balkan Petroleum, precum si cea a administratiei timisorene, a fost depusa pentru “realizarea unei dorinte a banatenilor, cu semnificatie de simbol’.

Avertismentul lui Constantin Ostaficiuc demonstreaza faptul ca oficialii din judet nu mai sunt dispusi sa tolereze prestatiile mediocre ale jucatorilor de la Poli. De altfel, conducerea va diminua serios o parte din salariile jucatorilor.


Moldovan: Suporterii nostri au dreptate!


Cel mai experimentat jucator al lui Poli, Viorel Moldovan, a iesit la atac, declarandu-se, in premiera, dezamagit de felul cum inteleg unii profesionismul. Iesirea lui nu este intamplatoare.

De altfel, in anturajul echipei se vorbeste de faptul ca si la Timisoara s-ar incerca un experiment gen CFR Cluj, cu Viorel Moldovan pe post de Dorinel Munteanu, adica antrenor – jucator.

Fostul atacant al lui FC Nantes se bucura si de sprijinul presedintelui executiv Marian Iancu (unul din patronii de la BkP), care crede in calitatile, si nu doar de jucator, ale lui Moldovan.

“Sunt total dezamagit de felul in care se prezinta unii colegi ai mei. Suporterii care ne contesta au perfecta dreptate. Nu vad rautate, in sensul pozitiv, in joc. Mie imi este rusine de ce se intampla.

Conducatorii clubului trebuie sa analizeze cat au platit si ce jucatori s-au adus. Nu este normal sa profite anumite grupari de la noi de naivitatea celor de la BkP si sa ceara sume astronomice pe jucatori care au jucat unde au jucat.

Nu cred ca o sa mai dureze prea mult nici acest lucru. Avem conditii mult prea bune fata de ceea ce oferim in schimb’, a declarat Viorel Moldovan, contestat si el de o parte a tribunei.

Declaratiile fostului international seamana mai mult cu ale unui antrenor, care face o analiza a prestatiei echipei dupa primele 6 etape si care nu ezita sa isi critice elevii.

Fanii au inceput sa conteste echipa

Extrem de dezamagiti sunt si fanii “alb-violetilor’, care au inceput sa-si conteste favoritii. Nici Cosmin Olaroiu nu este iertat, fiind acuzat ca a acceptat sa fie adusi la echipa jucatori de mana a doua, pe sume astronomice.

Liderii galeriei au convocat pentru maine, de la ora 18.00, la Stadionul Dan Paltinisan, o sedinta, la care vor participa Anton Dobos, Emil Rosianu si Cosmin Olaroiu, pentru a se discuta despre evolutia echipei si masurile care vor fi luate.

Se ieftinesc pana si abonamentele


Ca o consecinta a prestatiilor slabe ale formatiei, conducerea clubului timisorean a decis sa ieftineasca abonamentele de la peluza si de la Tribuna 0.


Astfel, un Policard pentru suporteri poate fi achizitionat cu 800.000 de lei vechi, in loc de 1.000.000 lei vechi, iar la Tribuna 0 va costa 4 milioane de lei vechi, in loc de 5 milioane, cat era initial. Pana acum, Poli a vandut 3.500 de abonamente.

Onlinesport.ro