Ultimele înscrieri

1Comentariu
Ultimele înscrieri
ORADEA – Perioada în care facultăţile orădene au aşteptat candidaţii la înscriere se încheie azi, iar candidaţii pentru admiterea la unele facultăţi se pregătesc pentru susţinerea probelor.

Nu mai puţin de şapte facultăţi orăene susţin diferite testări, probe de aptitudini sau interviuri penrtu cei care doresc să le urmeze cursurile în următorii trei, patru sau şase ani.

Printre facultăţile care vor susţine şi probe sunt Arhitectură şi construcţii, Arte Vizuale, Educaţiei fizică şi sport, Medicină, Muzică, Teologie şi Istorie, Geografie şi Relaţii Internaţionale. La celelalte facultăţi admitere se va face pe baza concursului de dosare. Înainte de ultima zi de înscriere, numărul înscrierilor, la nivelul Universităţii din Oradea, a ajuns la 5.424, numărul de candidaţi nu poate fi centralizat deoiarece există candidaţi care au depus dosare la mai multe facultăţi.

Vor să fie economişti

Cel mai mare număr de înscrieri l-a adunat Facultatea de Ştiinţe economice care îşi păstrează locul fruntaş în preferinţele candidaţilor la admiterea în învăţământul de licenţă. Concurenţa în cazul acestei facultăţi ajungând la 9,6 înscrieri pentru fiecare loc bugetat. Numărul celor înscrişi înainte de prima zi de înscrieri fiind de 1.147.

La polul opus se regăseşte Facultatea de Textile şi pielărie cu un număr de doar 18 înscrişi, iar Facultatea de Ştiinţe a adunat doar înscrieri pentru locurile bugetate. Primele rezultate ale admiterii de la Universitatea din Oradea vor fi disponibile săptămâna viitoare, după ierarhizarea candidaţilor.

 

Vali Teuca1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor