Ultimii paşi

ORADEA - Candidaţii la a doua sesiune a Bacalaureatului din acest an se pregătesc să susţină ultimele trei probe ale examenului. După ce au trecut probele orale, candidaţii la sesiunea a doua a Bac-ului au început susţinerea probelor scrise, dar din fericire niciun candidat nu a fost surprins în tentativă de a frauda examenul.

La sesiunea anterioară probele scrise au dat cele mai mari dureri de cap candidaţilor şi organizatorilor. Acum situaţia s-a schimbat, din cei 823 de candidaţi la examenul scris susţinut joi, au fost prezenţi în sală 802, dar niciunul dintre ei nu a fost eliminat din sală pentru tentative de fraudare.

După răgazul oferit de sfârşitul de săptămână, Bac-ul va continua mâine cu proba obligatorie a profilului, proba la alegere din aria curriculară corespunzătoare disciplinei, în scris sau practic, şi ultima probă, cea la alegere din aria curriculară opusă specializării absolvite. Rezultate vor fi afişate în 29 august, zi în care se vor putea depune şi contestaţiile, între orele 16 şi 20. Rezultatele finale vor fi disponibile în 1 septembrie.

 

Vali Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !