Umilit de OTL

7Comentarii
ORADEA – Bătjocorit şi amendat, cu dreptatea în mănă. Aşa se descrie un client al regiei locale de transport în comun, amendat joi după-amiaza, pe motiv că nu are bilet, după ce tichetul i s-a blocat în compostor.

Ulterior, s-a adresat conducerii OTL (Oradea Transport Local) care, în urma desfacerii aparatului a găsit biletul cu ora la care a fost amendat Daniel Cociuba. În mod bizar, omul nu a beneficiat de restituirea pe loc a sumei plătite ca amendă, eventual cu scuze din partea regiei ci a fost îndemnat să depună o adresă. „Vom vedea ce e de făcut în termen de 30 de zile”, i-a zis Elena Balog, şefa Biroului Exploare – Comercial din cadrul OTL.

 

Făcut de ruşine

De meserie lăcătuş, spune că agentul care l-a amendat nu i-a vorbit urât şi nici nu l-a îmbrâncit, însă l-a făcut de ruşine în public, acuzându-l pe nedrept. Mai mult, agentul i-a luat buletinul – deşi un atare gest este ilegal, şi nu l-a restituit până nu a plătit.

„Poate că pentru vreun şmecher de la oraş asta nu înseamnă nimic dar eu sunt om muncitor, nu umblu cu prostii şi nu sufăr să fiu făcut de răsul lumii”, zice omul. „M-am dus cu biletul scos din compostor şi la şeful controrilor şi ăla mi-a zis că am dreptate dar că nu are ce face. O ţinea una şi bună că eu trebuia să am bilet şi gata”, spune omul, de loc din comuna Spinuş.

Cristina Ghilea7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor