Un an de Era la Oradea

3Comentarii
Un an de Era la Oradea
Era Shopping Park Oradea oferă orădenilor o serie de manifestări ocazionate de un an de la deschidere.

Era Shopping Park împlineşte, pe 11 martie, un an de la deschiderea oficială. Cu această ocazie specială, orădenii vor beneficia timp de trei luni de zile de seri de poveste pentru cei mici şi artă adevărată pentru tineri şi părinţi. De asemenea, în 13 martie, de la ora 17:00, formaţia Direcţia 5 va susţine un concert în Era Shopping Park.

Promoţii şi evenimente

Orădenii care vor trece pragul complexului în aceste zile vor primi baloane colorate şi sacoşe de cumpărături. Începând de joi, ora 18:30, în fiecare săptămână, vor avea loc vizionări de filme pentru copii şi vor putea fi testate jocurile într-un spaţiu special amenajat. Actori renumiţi vor citi poveşti pentru copii, din cărţi puse la dispoziţie de librăriile Cere Bello.

Serile de vineri vor fi adevărate regaluri de teatru. Magazinele vor deveni scena actorilor, iar cumpărătorii vor fi publicul. Începând cu ora 19:00 se va declara deschisă Stagiunea Distracţiei la Era Shopping Park.

Zilele de duminică vor fi dedicate, exclusiv, cinematografiei. Pe lângă proiecţiile de desene animate dublate pentru copii, de la ora 11:00, Era le va oferi orădenilor posibilitatea de a se relaxa vizionând un film de box office de la ora 18:00.

„Suntem foarte bucuroşi acum când sărbătorim un an alături de orădeni şi de partenerii noştri. A fost un an greu într-o situaţie economică globală nu tocmai fericită. Cu toate acestea, faptul că Era merge mai departe, că se dezvoltă şi primeşte în familia sa noi branduri, dar şi faptul că îşi continuă seria de evenimente de divertisment arată că nu încetăm să evoluăm. Creştem alături de orădeni şi ne mândrim cu acesta”, a declarat Ioana Ionescu, marketing manager Era Shopping Park.

D.B.

Începând de joi, ERA devine povestitorul copiilor

Pentru că CERE BELLO este prima rețea de librării dedicate exclusiv copiilor cu o tradiție pentru activități conexe: vizionarea de filme pentru copii, crearea unui spațiu de lucru, posibilitatea de a testa jocurile, ERA Shopping Park a ales ca serile de poveste pentru micuții orădeni să se desfășoare aici, în fiecare joi de la ora 18.30, într-un spațiu dedicat copilăriei, curiozității și exuberanței celor mici.

Vineri începe stagiunea distracției la ERA Shopping Park

Serile de vineri vor fi adevărate regaluri de teatru. Magazinele vor deveni scena actorilor, iar dumneavoastră le veți fi publicul. Încă din vechime, mici scenete de teatru puteau fi vizionate în piețele publice. Și cum centrele comerciale au luat astăzi locul piețelor din vechime și negustorii sunt în prezent adevărate branduri, nu ne-a mai rămas decât să declarăm deschisă, începând cu ora 19, Stagiunea Distracției la ERA Shopping Park.

În fiecare duminică, proiecții și dezbateri cinematografice la ERA Shopping Park

Zilele de duminică vor fi dedicate, exclusiv, cinematografiei. Pe lângă proiecțiile de desene animate dublate, de la 11, dedicate copiilor, ERA le oferă orădenilor, începând cu ora 18, posibilitatea ca, după o zi obositoare de cumpărături, să se relaxeze vizionând un film de box office. Totodată, membrii publicului vor avea posibilitatea chiar să comenteze cu ceilalți participanți impresiile avute despre actori, decoruri sau scenele importante din filmele proiectate. Vor participa, așadar, la mici “cenacluri” ad-hoc de cinematografie.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor