Un baron la Marghita

1Comentariu
Un baron la Marghita
Duminică, la Casa de Cultură a Municipiului a avut loc spectacolul „Varietăţi bihorene”, concurs cu participarea tinerilor din Marghita, Suplacul de Barcău, Popeşti, Săcuieni, Valea lui Mihai, Diosig, Budoi.

Scena din parc a fost marti gazda unui spectacol de dansuri populare româneşti susţinut de elevii de la Şcoala cu clasele I-VIII Marghita-Curteanu Florica, Şcoala Generală Almaşu Mic, Liceul Popeşti, Şcoala Generală Cuzap, Şcoala cu clasele I-VIII Marghita, Clubul Copiilor Oradea, Grup Şcolar Agricol „Horea” Marghita, Colegiul Naţional „O. Goga” Marghita.

Pe scenă au urcat soliştii de muzică populară Daliana Lozoc Ioana, Ionuţ Roşu, Ioana Roşu, Andreea Puşcaş, Contraş Larisa dar şi solişti de muzică populară din Oradea. Formaţia „Lotus” condusă de Călin de la Marghita dar şi concertul live susţinut de formaţia Talisman, precum şi de formaţiile Cleavers şi Desperado din Ungaria au animat spiritele celor prezenţi la Zilele Marghitei.

Premiaţi

Sâmbătă, de la ora 15:00, primarul Dorel Talpoş a premiat cuplurile de pensionari care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Ziua de duminică  a fost plină în evenimente culturale. Au fost organizate o expoziţie de desene „Toamna în culori” organizată de Gădiniţa nr.2, Grădiniţa nr.4 şi Şcoala cu clasele I-VIII Marghita la Casa de cultură a Municipiului, iar de la ora 11:00 a a vut loc ceremonia de dezvelire a plăcii comemorative „Cel mai viteaz husar Grof Simonyi Obester” în prezenţa baronului Emody Daniel preşedinte al Asociaţiei Pro Patria din Debrecen Ungaria. De la ora ora 13:00, marghitenii au putut vizita o expoziţie de icoane iar de la ora 14:00 a fost organizat atelierul „Piticii harnici”.
Manifestările din acest an a Zilelor Marghitei au culminat cu un foc de artificii în centrul urbei.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor