Un bătrân şi-a făcut „dreptate” cu bâta

Batut cu o bâta de un sexagenar, tânarul Teodor Petru O. (27 ani) din Munteni a decedat sâmbata seara în localitatea Bulz din cauza leziunilor suferite.

Altercatia dintre tânar si Traian S. (66 ani) a avut loc sâmbata seara în curtea casei lui Floare A., consateanca a batrânului. Politistii au fost sesizati în jurul orei 18.00 de catre vecini.


La fata locului s-au deplasat nu numai politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, dar si procurori. În urma cercetãrilor si a declaratiile adunate de la martori s-a stabilit ca în momentul izbucnirii conflictului cei doi se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.


S-a dedus ca S.T. (66 ani) l-ar fi suspectat pe barbatul din Munteni ca ar fi sustras din locuinþa sa si a unei vecine diverse bunuri, bauturi alcoolice si produse agroalimentare”, a declarat Alina Popa, purtator de cuvânt al Inspectoratului de Poliþie al Judeþului (IPJ) Bihor.


Se pare ca batrânul a fost amenintat de Teodor O. cu un briceag. La care Traian S. a rãspuns cu câteva lovituri de bâta aplicate în zona capului, în urma carora tânarul a cazut fara simtire.


Batrânul a fost retinut de autoritati pentru comiterea infractiunii de omor. Cadavrul tânarului urmeaza a fi supus unei necropsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.
Cercetarile sunt continuate de politisti si procurori. La finalizarea lor, cazul va fi înaintat instantei de judecata care va stabilii vinovatia batrânului.

Sebastian Kovacs