Un coşmar numit SAMTID!

1Comentariu
Un coşmar numit SAMTID!
DEVA. Primarii oraşelor Orăştie, Brad, Simeria, Haţeg, Călan şi Geoagiu acuză autorităţile statului de proasta gestionare a programului SAMTID.

Un proiect pilot al Uniunii Europene, care avea drept scop reabilitarea a 100 de kilometri de reţele de apă potabilă şi care a devenit un adevărat coşmar pentru cei şase edili. „Este un proiect prost conceput, o bătaie de joc care nu a făcut altceva decât să îmi ridicce în cap toată populaţia oraşului Simeria„ a declarat Radu Păun Jura primarul localităţii. Potrivit lui Jura, deşi termenul de finalizare a lucrărilor în oraşul Simeria a expirat, acestea au fost realizate în proporţie de doar 35 la sută.

Şase împotriva SAMTID
Primarul Haţegului, Nicolae Timiş a cerut demisia vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara Dorin Păran
În oprina edilului Haţegului principalul vinovat de proasta coordonare a programului SAMTID este Dorin Păran, vicepreşedintele CJ Hunedoara. „Este direct răspunzător de ceea ce s-a întâmplat. Nu a reuşit să gestioneze corect acest proiect, şi nu a făcut altceva decât să-mi ridice tot oraşul în cap„ a spus primarul Timiş. Şi edilul Bradului, Florin Cazacu este de păre că modul în care s-a desfăşurat acest program este execrabil. „Este culmea: există bani dar nu pot să-i accesez. Lucrările trebuiau finalizate la 31 octombrie iar ele sunt gata în proporţie de 80 la sută„ a declarat Cazacu. Ruşinea programului SAMTID în judeţul Hunedoara pare a fi Simeria, unde lucrările au fost finalizate într-o proporţie de 35 la suta. Din şase kilometri de retea au fost realizaţi doar doi. “Este un program prost conceput, prost coordonat şi la fel de prost executat. Este a doua iarnă pe care noi o prindem cu oraşul plin de gropi. E bătaie de joc
”, a afirmat primarul localitatii, Petru Paun Jura.

OFICIAL… VA MERGE BINE
Contactat de Hunedoara Expres vicepreşedintele CJ Hunedoara Dorin Păran susţine că lucrurile se vor rezolva. „Mâine (astăzi n.r) voi avea o întâlnire cu cei de la Ministerul Dezvoltării. Încercăm să obţinem fonduri de la guvern prin care să finalizăm aceste lucrări. În privinţa plângerilor făcute de cei şase primari pot să vă spun că acestea au fost analizate la fiecare întâlnire lunară pe care am avut-o„ a declarat Păran.

Tiberiu Stroia1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor