Un „Da“ pentru 200 de euro

1Comentariu
Un „Da“ pentru 200 de euro
REŞIŢA – Cei care aleg să spună un ferm „Da“ european primesc un ajutor financiar din partea statului, de 200 de euro. Banii se acordă familiilor, întemeiate după data de 1 ianuarie 2007, formate din soţi aflaţi la prima căsătorie, indiferent de cetăţenia acestora.

Există şi o condiţie suplimentară pentru a primi cei 200 de euro. Însurăţeii trebuie să aibă domiciliul sau reşedinţa în România. Pentru a intra în posesia banilor, soţii vor trebui să depună o cerere în acest sens la Oficiul de Stare Civilă, în termen de maximum 30 de zile de la data căsătoriei.

Dacă termenul de 30 de zile nu va fi respectat, însurăţeii vor pierde cei 200 de euro. Ajutorul financiar va fi acordat de stat, numai în situaţiile în care nu a intervenit desfacerea, desfiinţarea sau încetarea căsătoriei până la data plăţii.

Nina Curiţa1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor