Un elev a fost bătut de un profesor în curtea şcolii

33Comentarii
Un elev a fost bătut de un profesor în curtea şcolii
ILFOV – Violenţă într-o şcoală din judeţul Ilfov. Un profesor l-a bătut pe un elev de 14 ani. Colegii băiatului povestesc că dascălul l-a lovit pe elev cu pumnii şi picioarele.

Profesorul recunoaşte că l-a agresat pe copil şi îşi scuză atitudinea antipedagogică spunând că elevul este neastâmpărat.

Incidentul a avut loc miercuri la şcoala din comuna Domneşti, judeţul Ilfov, în curtea şcolii. Băiatul, care este elev în clasa a VII-a, povesteşte că a vrut să ia un bolovan de jos pe care urma să îl ducă să se aşeze una dintre colegele lui. Piatra i-a scăpat copilului din mână, iar profesorul a crezut că a vrut să o lovească pe fată.

“M-a luat la picioare, la pumni, mi-a dat cu piciorul în nas, m-a tăvălit pe jos, m-a bătut rău de tot, n-am mai putut să fac nimic, m-a umplut de sânge. Ne mai loveşte şi în timpul orelor când nu ştim câte ceva, ne dă cu cheile în cap, castane, palme”, a povestit băiatul.

Băiatul spune că a plecat spre casă plin de sânge. “Am primit telefon de la el să vin repede acasă, că e plin de sânge, că nu i se mai opreşte sângele. L-am văzut vânăt pe nas, cu nasul umflat, s-a şi văietat, i-a venit în ziua aceea să vomite, a fost ameţit. Acest profesor nu ar trebui să mai existe în şcoală”, a spus Niculina Obaciu, bunica băiatului.

Profesorul recunoaşte că l-a bătut pe băiat. “I-am dat o palmă peste faţă, una peste ochi şi mă doare şi acum podul palmei. Efectiv m-am speriat când am văzut pietroiul care s-a oprit la 2 cm. Cum să iei pietroiul şi să dai aşa în capul lor?”, a explicat Nicolae Cristescu, profesor matematică.

Directorul şcolii susţine că băiatul nu este un elev model, dar că gestul profesorului este deplasat. “Dacă e adevărat, nu e normal, nu neapărat bătut cu pumnii şi picioarele, nicio plamă nu trebuie să dai unui copil. Mai întârzia la ore, a avut şi momente când a băut, mai grele în familie, dar îşi revenise, tocmai de aceea mă surprinde acest lucru”, a susţinut Stancu Ciubăr, directorul şcolii.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Ilfov a anunţat că va demara o anchetă în acest caz şi îl va sancţiona pe profesor.33Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor