Un focşănean are 964 de amenzi neplătite

Reactualizat la:
4Comentarii
Un focşănean are 964 de amenzi neplătite
Un focşănean deţine recordul de amenzi primite şi neplătite, el datorând peste 2,6 milioane de lei în contul a 964 de amenzi, majoritatea date de poliţiştii de la Circulaţie.

Cristian Alexandru Bezgu a primit 964 de amenzi în valoare de peste 2,6 milioane de lei, majoritatea fiind amenzi de circulaţie.

Primarul municipiului Focşani, Decebal Bacinschi, a declarat că un sfert din suma de 8,8 milioane lei, care ar trebui încasată din amenzi date unor focşăneni, trebuie plătită de o singură persoană, respectiv Cristian Alexandru Bezgu.

“Avem un cetăţean al municipiului Focşani, Cristian Alexandru Bezgu, care a primit 964 de amenzi în valoarea de 2.638.000 lei. Acest cetăţean din Focşani stă pe undeva prin Bucureşti şi primeşte amenzi, amenzi care reprezintă un sfert din totalul amenzilor pe care noi trebuie să le încasăm“, a precizat primarul Decebal Bacinschi.

El a adăugat că locul al doilea la capitolul amenzi este ocupat de şapte tinere care împreună au de plătit amenzi în valoare de 1,4 milioane de lei pentru prostituţie.

“Locul doi la capitolul amenzi este ocupat de şapte prostituate tot din municipiul Focşani, care împreună, au amenzi în valoare de 1,4 milioane lei. Fiecare dintre ele are de plătit amenzi în valoare de 200.000 de lei”, a spus primarul Decebal Bacinschi, care a apreciat că este puţin probabil ca aceste amenzi să fie încasate vreodată.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor