Un Moş Crăciun social-democrat

3Comentarii
ORADEA – Moşul social-democrat nu a avut răbdare şi a cutreierat centrul Oradiei încă de sâmbătă, pe la orele amiezii. Punctul său de plecare pentru a-i cadorisi cu fructe şi dulciuri pe copii a fost sediul PSD Oradea, situat în Piaţa Unirii, în spatele statuii lui Emanuil Gojdu.

Tinerii social-democraţi l-au chemat şi pe liderul lor la nivel naţional, Nicu Bănicioiu, pentru a-l întâmpina pe Moşul tinerilor social-democraţi orădeni. L-au aşteptat pe moş la sediu şi preşedintele PSD Bihor, Mihai Bar, împreună cu deputatul Claudiu Pop. Lor li s-a alăturat apoi şi şeful PSD Oradea, Dan Matei.

După câteva luări de cuvânt specifice momentului, social-democraţii au lăsat locul colindelor tradiţionale. Un cor a dat un minirecital, după care a intrat în scenă Moş Crăciun. Miticul personaj a împărţit cadouri micuţilor prezenţi în sală, care în schimb i-au recitat poezii sau au fredonat cântecele.

Pe Corso
Odată cadorisiţi copiii membrilor PSD, Moşul (alias liderul TSD Oradea, Bogdan Hossu) a pornit la împărţit cadouri pe străzile din buricul târgului. Nu a fost singur însă. Crăciuniţele l-au înconjurat imediat, la fel făcând şi tinerii membri ai TSD Oradea, uşor de remarcat prin fularele roşii, inscripţionate cu albastru „TSD”. Moş Crăciun TSD a traversat Piaţa Unirii, apoi a trecut podul peste Crişul Repede şi s-a făcut văzut pe pietonalul orădean, cu întreaga sa cohortă. Şi nu se poate spune că nu a avut cui să împartă darurile, mai cu seamă că tinerele şi simpaticele Crăciuniţe au avut grijă să-i îndrume pe copiii întâlniţi pe stradă spre Moş Crăciun, indiferent de originea lor etnică…

Calin Corpas3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor