Un munte de asfalt pentru trotuare

3Comentarii
ORADEA – Programul de amenajări trotuare continuă anul acesta cu 91 de străzi. Conform programului anexat la bugetul Oradiei pe 2007, pentru amenajarea suprafeţei de 48.545 mp se va folosi impresionanta cantitate de 4.871 tone de asfalt, ceea ce înseamnă că, în medie, pe un metru pătrat se vor aşterne 100 kg de asfalt.

Pe unele străzi, executantul va turna asfaltul de-a dreptul cu generozitate, pentru 30 mp de trotuar pe strada Îngustă, o suprafaţă aproximativ echivalentă cu cea a unei garsoniere, fiind prevăzută o cantitate de 7 tone. Valoarea lucrărilor, luată în calcul la întocmirea bugetului, este de 2,3 milioane RON.
Cantităţile enorme prevăzute în buget sunt pur orientative, spune Dumitru Fildan, directorul Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei Oradea. „Decontarea se va face la cantităţile care se pun efectiv”, ne-a declarat directorul. Acesta spune că lucrările vor demara pe vreme uscată, la temperaturi de minim 10 grade Celsius, dar nu înainte de 1 martie. Asfaltarea trotuarelor va fi executată de SC Drumuri Orăşeneşti SA.

Pengo Zoltan3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor