Un nou centru de joacă pentru copii

Un nou centru de joacă pentru copii
ORADEA – O dată cu aniversarea a cinci ani de la deschiderea complexului Lotus Market, spaţiul acestuia s-a îmbogăţit cu un nou centru de joacă pentru copii, Kangoroo Land.

La prima vedere, orice copil ar fi fericit să fie „abandonat” aici, pentru că centrul este un adevărat rai al copiilor cu vârste între şase luni şi 13 ani. Spaţiul de 300 metri pătraţi este dotat cu un tobogan, o piscină cu bile, jucării pentru copii de diferite vârste, lego-uri, puzzle-uri, creioane colorate şi alte surse de distracţie pentru cei mici.

„Este cel mai mare şi mai modern centru de copii din Oradea, în acest moment. Ideea mi-a venit chiar de la copiii mei, Ana şi Matei, pentru care am construit acest centru. Din luna ianuarie vom începe cursuri de limba engleză, maghiară, germană, curs de teatru, de canto, de dans popular şi dans modern, de bune maniere şi, cel mai important, şedinţe de logopedie şi de psihologie. Cred că prin acestea suntem unici”, adaugă Gianina Buze, administratorul centrului.

Deschidere festivă


La deschiderea festivă, vizitatorii au dat buzna cu mic, cu mare pentru a-şi face o primă impresie. „La prima vedere, arată bine. Dar într-un spaţiu ca acesta ar fi cu siguranţă nevoie de supraveghetor”, susţine Ioana F., sosită la marea deschidere cu fetiţa ei. Spaţiul are o capacitate de aproximativ 150 de copii şi are un loc separat pentru copiii mai mici.
Însă după o investiţie atât de mare, nici tarifele nu sunt mici. „Deocamdată, am stabilit un tarif de 12 lei pe oră la spaţiul de joacă. Copiii pot mânca, contra cost, de dimineaţa până seara. Pentru petreceri am stabilit trei meniuri: de 28, de 33 şi de 38 de lei. Cu toate acestea, clienţii pot fi liniştiţi că micuţii sunt pe mâini bune. „Avem trei supraveghetoare şi o angajată la recepţie, iar de la ora 16:00 până la 22:00 vom avea educatoare”, promite Gianina Buze.
După un scurt discurs de întâmpinare, festivitatea a continuat cu un program artistic în care au fost implicaţi zeci de copii. Invitaţilor li s-au pregătit cântece, baloane şi jocuri, în care s-au angrenat şi mascotele centrului.

Monica Mateiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !