Un nou magazin TAPETCENTER in Oradea (P)

Un nou magazin TAPETCENTER in Oradea (P)
TAPETCENTER s-a infiintat la finalul anului 2008, fiind visul unei personae care a avut o dorinta interioara arzatoare de a se ocupa de ceva ce sa-i dea satisfactia unei munci facute cu daruinta si deplina placere.

Cu multa munca si efort depus, pe parcursul anilor a devenit o afacere familiara prin intermediul careia o serie de persone incearca sa satisfaca chiar si cele mai indraznete dorinte de decorare ale clientilor.

Magazinul sta la dispozitia tuturor clientilor care doresc sa schimbe sau sa reimprospateze atmosfera spatiilor in care isi traiesc viata de zi cu zi.

Paleta de produse si servicii este atat de bogata incat TAPETCENTER a devenit magazinul cu cea mai vasta oferta de tapet din tot judetul Bihor . Magazinul detine sute de modele pe stoc incepand chiar de la 40 – 50 RON rola de 5 mp cat si mii de modele in cataloage din peste 20 de branduri de tapet dintre cele mai veritabile din Europa.

La magazin mai gasiti pe stoc borduri de tapet, autocolante, fototapet , stickere creative , baghete si rozete din polistiren, iar la comanda perdele, draperii, rulouri, storuri romane, galerii metalice si din lemn, jaluzele verticale si orizontale.

In cazul in care tapetul se foloseste decorative doar pe un singur perete, pe restul camerei vi se prepara vopseaua lavabila pe loc, in functie de nuantele tapetului ales de dvs.

Toate aceste produse va sunt oferite intr-un ambient placut unde personalul calificat si amabil va ajuta sa faceti cea mai buna alegere, pe gustul si stilul dvs.

Deasemenea, la cerere si contra cost, vi se ofera: servicii de design, montaj, masuratori atat pentru tapet cat si pentru perdele si galerii.

Scopul principal al acestei afaceri va fi indeplinita doar prin intermediul miilor de clienti multumiti, deserviti de un personal motivat care este mandru sa lucreze pentru o asemenea companie.

Cu prilejul deschiderii noului magazin pe str. Stefan cel Mare nr. 46 vi se ofera un val de reduceri substantiale cum ar fi 10% la toate modelele alese de pe stoc si 15 % la comenzile alese din cataloage.

Noul magazin se deschide pe data de 26 noiembrie.

TOMBOLA

Cu ocazia sarbatorilor de iarna va avea loc o tombola cu tragere la sorti, in incinta magazinului de pe str. Decebal nr. 124, unde vi se vor oferi ca premii un televizor LED, 81 cm, marca LG, un cuptor cu microunde marca Samsung si un aparat foto marca Samsung.

Biletele de tombola vor fi disponibile in ambele magazine din Oradea, precum si in cel din Alesd, iar conditia participarii este o simpla cumparatura in valoare de mininm 50 lei .

Data extragerii biletelor este  21.12., la orele 17,30, in incinta magazinului de pe str. Decebal nr. 124.

Toti castigatorii vor fi anuntati telefonic.

Va asteptam cu drag in toate cele 3 magazine TAPETCENTER si va dorim mult succes !

Taguri: ,