Un patinoar pentru reşiţeni

Un patinoar pentru reşiţeni
REŞIŢA – Cu mic cu mare au venit la patinoar pentru a uita de grijile şi de masa îmbelşugată de acasă, frigul de afară fiind total ignorat de cei prezenţi pe gheaţă sau de cei de pe margine.

Muzica a fost întâmpinată cu urale, pe gheaţă făcându-şi simţită prezenţa şi un … Moş Crăciun însoţit de o frumoasă Crăciuniţă. Cea de-a doua zi de Crăciun a fost, pentru iubitorii patinajului, un motiv în plus de bucurie. Într-un cadru festiv, oficialităţile locale şi judeţene, alături de Vasile Maxim, administratorul firmei Aximar şi al patinoarului reşiţean, au redat tinerilor şi nu numai din municipiu, ocazia de a petrece câteva ore de neuitat pe feeria oferită de gheaţă. Deşi amânată cu câteva zile din cauza vremii, deschiderea oficială a avut loc totuşi.

Vasile Maxim a ţinut să mulţumească tuturor celor care au fost alături de el, sponsorilor, persoanelor care şi-au oferit sprijinul pentru ca şi în acest an, reşiţenii să beneficieze de un patinoar artificial.

Colaborare reuşită

Programul din acest an va fi unul foarte bogat în concerte, spectacole, cu invitaţi din lumea artistică românească, care vor întreţine atmosfera de la sfârşitul fiecărei săptămâni.

De asemenea, va fi reluată şi colaborarea cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin, pentru ca fiecare copil de la grădiniţă sau de la şcoală generală să poată, în timpul dimineţii sau după orele de curs, să înveţe tainele patinajului. Orarul de funcţionare este zilnic de la ora 10.00 -22.00., preţul unui bilet fiind de 7 lei, fără patine şi 12 lei cu tot cu patinele închiriate din cadrul patinoarului.

Camelia Giuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase