Un spectacol la superlativ

De Crina Dobocan
Un spectacol la superlativ
Artiştii invitaţi, cursanţii, absolvenţii şi profesorii Şcolii ,,Francisc Hubic’’ i-au bucurat pe spectatorii prezenţi la ,,Art Oradea Festival’’.

A doua ediţie a ,,Art Oradea Festival’’, organizat de Şcoala de Arte ,,Francisc Hubic’’ din Oradea, s-a bucurat de un adevărat succes. Spectacolul a avut loc, vineri seara, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

Decorul şi varietatea de lumini au creat un ambient deosebit, atât pentru artiştii de pe scenă, cât şi pentru spectatori. Evenimentul, prezentat de cunoscuţii Aurelian Temişan şi Alexandra Velniciuc, a fost variat: muzică uşoară, canto clasic, muzică populară. Cursanţii, absolvenţii şi profesorii şcolii, dar şi artiştii invitaţi, au fost aplaudaţi la scenă deschisă, cu publicul în picioare. Tinerele speranţe ale muzicii româneşti şi invitaţii au fost acompaniaţi de cele două orchestre de pe scenă: ,,Art Band’’ (condusă de prof. Ari Nagy Alexandru) şi ,,Rapsodia bihoreană’’ (dirijată cu iscusinţă deosebită de prof. Liviu Buţiu). Două orchestre care s-au sincronizat perfect, oferind publicului un minunat spectacol.

Alături de elevii şi absolvenţii şcolii, pe scenă au urcat artiştii: Cristian Pomohaci, Veta Biriş şi Liliana Laichici, Ozana Barabancea, Aurelian Temişan, Luminiţa Anghel, Horia Moculescu şi fiica acestuia, Nidia Moculescu. Artiştii de pe scenă au fost susţinuţi cu aplauze din partea publicului şi răsplătiţi cu buchete de flori. Un moment inedit din spectacol a fost acela când, acompaniat de cele două orchestre, artistul Răzvan Chebeleu a interpretat piesa ,,Veta’’ din repertoriul lui Ştefan Bănică, iar Antonela Ferche Buţiu şi Lăcrimioara Deac au interpretat piesa Loredanei – ,,Lele’’, şi ,,Katrina song’’, de la Provincialii.

 

 

 

Spectacolul, care s-a terminat după ora 23:00, a fost foarte apreciat de public. ,,Este pentru prima oară când particip la un eveniment al Şcolii <>. Sunt fericită că am ajuns la acest spectacol. A fost ceva deosebit. M-a impresionat foarte mult Luminiţa Anghel. A fost o surpriză să o văd că renunţă la scenă, pentru a fi atât de aproape de noi. Ar trebui să avem parte de mai multe astfel de evenimente’’, a spus una dintre participantele la spectacol.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !